Κυριακή, Ιουνίου 12

Άκης Σακελλαρίου: Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Πόσο άλλαξε η κοσμοθεωρία του ηθοποιού μετά την περιπέτεια με τη Νόσο των Λεγεωνάριων

Άκης Σακελλαρίου: Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη Νόσο των Λεγεωνάριων και έπεσε για δέκα μέρες σε κώμα, μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου το μεσημέρι της Πέμπτης (09/06) ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός μάλιστα τόνισε πως νιώθει πως η ζωή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία ενώ εξήγησε πόσο άλλαξα η κοσμοθεωρία του μετά από όλο αυτό που βίωσε.

 

«Αναθεωρείς κάποια πράγματα, μετά από αυτό. Αλλά τώρα τελείωσε, πάμε για άλλα. Τα άσχημα μου έμαθαν να αγαπώ πιο πολύ τους ανθρώπους, να ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε. Το έλεγα και πριν ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε και γελούσαν, αλλά έτσι είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σακελλαρίου.

«Αυτή η περιπέτεια φυσικά, σου αφήνει έναν φόβο και ξεσκαρτάρεις πολύ γρήγορα τι και πώς. Όχι ανθρώπους, αλλά καταστάσεις. Τις αφήνεις στη μπάντα και προχωράς. Βέβαια, κοιτάω τη ζωή μου πριν από αυτή την περιπέτεια και μετά κι ευτυχώς, έχω μια πιο μαλακή αντιμετώπιση για τα πράγματα πλέον. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει, αλλά τα αντιμετωπίζω όλα πιο μαλακά», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Άκης Σακελλαρίου ανέφερε πως για εκείνον, αυτό το πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. «Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Το λέω συνέχεια και το βλέπω κάθε μέρα. Από τις περιπέτειες υγείας πάντα κάτι μένει», είπε κλείνοντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .