Δευτέρα, Ιουνίου 6

Τρεις συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50 ετών που πρέπει να γνωρίζεις


 Οι συμβουλές μακιγιάζ της για ώριμες γυναίκες είναι όλες αρκετά απλές και δεν απαιτούν πολλά προϊόντα ή βήματα

Η επαγγελματίας makeup artist και ιδρύτρια των καλλυντικών Bobbi Brown, δημιουργεί εδώ και χρόνια κορυφαία προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία προτιμούν τα supermodels, οι celebrities και φυσικά το αγοραστικό κοινό. Οπότε, λοιπόν, όταν η pro artist δίνει συμβουλές ομορφιάς, είμαστε όλες αυτιά για οτιδήποτε έχει να πει.

Η 64χρονη Brown μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok εξηγώντας τις τρεις τοπ συμβουλές μακιγιάζ της για γυναίκες άνω των 50 ετών. Το καλύτερο κομμάτι; Οι συμβουλές μακιγιάζ της για ώριμες γυναίκες είναι όλες αρκετά απλές και δεν απαιτούν πολλά προϊόντα ή βήματα.

Συμβουλή # 1: Ξεκινάς πάντα με ενυδατωμένο δέρμα

«Πρώτα από όλα, απλώς βάλε ενυδατική κρέμα… όχι μόνο στο πρόσωπό σου, βάλε τη στο λαιμό σου, βάλε τη στα χέρια σου, νιώθεις καλύτερα, φαίνεται καλύτερα», είπε η Brown στο βίντεο. Δεν δείχνει τη συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα που χρησιμοποίησε, αλλά η αγορά έχει πολλά προϊόντα. Όσον αφορά την επιλογή των καλύτερων αντιγηραντικών κρεμών και ενυδατικών κρεμών για ώριμους τύπους δέρματος, οι ειδικοί συνιστούν να αναζητάς προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως πεπτίδια, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση της βλάβης του δέρματος και υαλουρονικό οξύ, που κλειδώνει την υγρασία, βοηθώντας στην πρόληψη της ξηρότητας.

«Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται συνήθως ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες λόγω των πλεονεκτημάτων ενυδάτωσης του και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη σφριγηλότητα του δέρματος για να βελτιώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών», δήλωσε ο Joshua Zeichner, δερματολόγος στο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη.

Συμβουλή #2: Kρύψε τυχόν κοκκινίλες.

Aναζήτησε ένα μολύβι προσώπου (face pencil) για να κρύψεις τις κοκκινίλες. «Απαλλάξου από την ερυθρότητα. Απαλλάξου από κάθε ερυθρότητα γύρω από τη μύτη, γύρω από το στόμα και κάτω από τα μάτια σου», συμβουλεύει η Brown.

Τέλεια μαλλιά στα 50+; 6 μυστικά για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη (τουλάχιστον)!

Συμβουλή # 3: Δημιούργησε μια διακριτική λάμψη.

«Λατρεύω τη φωτεινότητα στο πρόσωπό μου», λέει η Brown καθώς βυθίζει τα δάχτυλά της σε ένα βάλσαμο και το απλώνει στα μάγουλά της. Το βάλσαμο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απαλή ενυδάτωση, να τονώσει και να τελειοποιήσει το δέρμα. Η σύνθεσή του συγκεκριμένου προϊόντος περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά όπως λάδι jojoba, έλαιο argan και βιταμίνη Ε, τα οποία όλα συνεργάζονται για να ενυδατώνουν το δέρμα. Μπορείς επίσης να φορέσεις το βάλσαμο μόνο του, να το χρησιμοποιήσεις για να μπρονζάρεις ή για να δημιουργήσεις highlights ή να το στρώσεις πάνω από το foundation.


Και αυτό είναι! Τρεις απλές συμβουλές μακιγιάζ που μπορεί να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις μια πιο όμορφη επιδερμίδα σε ώριμο δέρμα.

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .