Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Δεν υπάρχει πλέον η Ελλάδα όπως τη φαντάζεστε. Συνειδητοποιήστε το , η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε ξένα χέρια .


Πατάτε και περπατάτε σε ξένο έδαφος και όσοι εργάζεστε , δουλεύετε σε μη Ελληνικά συμφέροντα.

Να σας θυμίσουμε ότι ο εφαρμοστικός νόμος 4389/2016 του τρίτου μνημονίου – ο οποίος βρίσκεται σε πλήρης ισχύ και με τον οποίο ιδρύθηκε το γνωστό υπερταμείο, -προβλέπει τα ακόλουθα με σκοπό το χρέος που εν τω μεταξύ έχει εκτοξευτεί στα 400δις


Μεταβιβάζονται η κυριότητα και νομή όλων των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού Δημοσίου στην ΕΤΑΔ, με την εξαίρεση αιγιαλών, παραλιών, παρόχθιων εκτάσεων, υδρότοπων, περιοχών Ramsar και Natura, αρχαιολογικών χώρων, αμιγώς δασικών εκτάσεων κ.λπ. (παράγραφο 4 του άρθρου 196 ) Ακόμη και τα ακίνητα που εξαιρούνται από τη μεταβίβαση αυτή, παραμένουν μεν στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου, τελούν όμως υπό τον έλεγχο του υπερταμείου, το οποίο είναι αρμόδιο για τη διαχείρισή τους. ( παράγραφος 5 του ίδιου άρθρου (196)

Το Υπερταμείο διάρκειας 99 ετών , έχει πλέον συλλέξει στο σύνολό τους τις ιδιοκτησίες του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή του ελληνικού λαού. Οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών, το ΤΑΙΠΕΔ, ,οι ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ) η ΕΤΑΔ που κατέχει όλα τα ακίνητα του ελληνικού κράτους ( Λιμάνια , Αεροδρόμια κ.α ) όλα αυτά , δεν είναι πλέον Ελληνικά .

Ό,λα αυτά όμως δεν έφτασαν και τώρα – τάχα μου με μπαμπούλα την Τουρκία – έχουν προς ¨πώληση¨ το μισό Αιγαίο και πολλά ελληνικά νησιά .

Βλέπετε , δεν χρειάζεται πόλεμος , δεν χρειάζονται οβίδες και βόμβες για να κατακτήσεις την Ελλάδα τη σημερινής εποχής.

Ποιοι θα σταματήσουν αυτόν τον κατήφορο ; ΠΟΙΟΙ;

Ξυπνήστε και ψηφίσετε καθαρά Πατριωτικά κόμματα , για το υπόλοιπο της ζωής που σας έμεινε , για τα παιδιά σας , για τους αγέννητους Έλληνες

Με σεβασμό στην κρίση μας , Δημοσθένης Λέον , για το κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ¨ emeis.ellhnes@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.