Κυριακή, Ιουνίου 12

Γλυκερία: Αυτός είναι ο σύζυγος και ο γοητευτικός γιος της τραγουδίστριας

Γλυκερία: Αυτός είναι ο σύζυγος και ο γοητευτικός γιος της τραγουδίστριας Γλυκερία

Η Γλυκερία είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς της που μετρά πολλά χρόνια καριέρας με αμέτρητες επιτυχίες.

Ωστόσο η ίδια θέλει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της και να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον σύζυγο και τον γοητευτικό γιο της τραγουδίστριας, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον σύζυγο και τον γοητευτικό γιο της τραγουδίστριας, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

 

 

Η Γλυκερία και ο Στέλιος Φωτιάδης μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1976 όπου εκείνος ήταν μαέστρος στο μαγαζί που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια.

Αμέσως έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να παντρευτούν το 1978 ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και έναν υπέροχο γιο, τον Κωνσταντίνο.


Ο σύζυγος και ο γιος της Γλυκερίας

Γλυκερία: Αυτός είναι ο σύζυγος και ο γοητευτικός γιος της τραγουδίστριας

 

Για τον γάμο της με τον Στέλιο Φωτιάδη, η Γλυκερία έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως:

«Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πιο δύσκολη μεταξύ μας. Νομίζω υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια. Και ακραίες καταστάσεις και φτάσαμε σε πολλά σημεία. Αλλά έτσι γίνεται. Μέσα από τις αντιθέσεις βρίσκεις και τα καλά. Θέλει ψάξιμο, εκεί πρέπει να βάλεις τη λογική. Η κρίση στη σχέση προσθέτει στον άνθρωπο περισσότερη γνώση και μια εμπειρία και τι να εκτιμήσεις περισσότερο στον άλλο. Κάτι που δεν το είχες δει πριν το βλέπεις τότε».

Εικόνα
Γλυκερία: Αυτός είναι ο σύζυγος και ο γοητευτικός γιος της τραγουδίστριας

 

Ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του, αφού ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική. Μάλιστα μητέρα και γιος έχουν συνεργαστεί μαζί και όπως έχει δηλώσει η Γλυκερία εκείνος της δίνει δύναμη για να συνεχίσει.

Φυσικά η μεγάλη αδυναμία της τραγουδίστριας, είναι η εγγονή που της έχει χαρίσει ο γιος της.

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ό,τι περιλαμβάνει αυτό: τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για εμένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά», έχει πει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης στο «Ενώπιος Ενωπίω» για την Γλυκερία.ethnos.gr/

Bestofyou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .