Σάββατο, Ιουνίου 18

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σέξι εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σέξι εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο έφτιαξε εκ νέου βαλίτσες αυτή τη φορά προκειμένου να επισκεφτεί το νησί των ανέμων!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό της τον φίλο της Χάρη Σιανίδη.

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε την πρώην παίκτρια του Survivor στα Ματογιάννια κατά τη διάρκεια  βόλτας της. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέλεξε μαύρο αέρινο κοστούμι αφήνοντας ανοιχτό το σακάκι της κι εντυπωσιάζοντας με το ντεκολτέ της.

«Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα», δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πρόσφατα μετά το Survivor.

Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .