Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Η αποστομωτική απάντηση της Μελέτη σε ακόλουθό της – «Γιατί γέρασε το δέρμα σου;»

Η αποστομωτική απάντηση της Μελέτη σε ακόλουθό της  – «Γιατί γέρασε το δέρμα σου;»

Η Ελεονώρα Μελέτη για όσους την ξέρουν καλά αλλά κι όσους την ακολουθούν στα social media γνωρίζουν πως δεν μασά τα λόγια της και λέει χωρίς φόβο τη γνώμη της. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Mega δεν διστάζει να απαντά στα σχόλια που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους είτε αυτά έχουν θετική είτε αρνητική χροιά.

Αυτή την φορά η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μία φωτογραφία χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ με τον σύζυγό της, στην παραλία. Ένα αρνητικό σχόλιο στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει δημόσια και να της απαντήσει μέσω ενός Instagram story.

«Γέρασε το δέρμα σου, γιατί;» της έγραψε στο κάποιος κάτω από την φωτογραφία με τον σύζυγό της.
«Η φίλη μας με ρωτάει γιατί γέρασε το δέρμα μου… Ας της εξηγήσουμε λοιπόν πως δεν γέρασε! Έτσι είναι! Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ… κατανοητό ότι της κάνει εντύπωση γιατί αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ η φίλη μας αγαπάει πολύ λιγότερο από άλλες γυναίκες το "φυσικό"» της απάντησε η παρουσιάστρια.


Για του λόγου το αληθές...

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.