Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Επίθεση για τα χρέη της ΝΔ: «Το κόμμα των τζαμπατζήδων και των μπαταχτσήδων…»

 «Στις εκλογές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στη ΝΔ των 392 εκατ. ευρώ σε χρέη και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ»

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ το 2016 υποσχέθηκε χρηστή οικονομική διαχείριση. Έξι χρόνια μετά κατάφερε να διπλασιάσει το χρέος του κόμματος του το οποίο αγγίζει πλέον τα 392

εκατ. ευρώ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του κάνοντας αναφορά στα χρέη της ΝΔ,τα οποία σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσίευσε το κυβερνών κόμμα, αυξήθηκαν σχεδόν κατά 40 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.

Όπως σημειώνει, «την ίδια ώρα, βουλευτές του κόμματός του λένε στους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος ότι το τζάμπα πέθανε, την ίδια ώρα που έχουν ήδη ξεκινήσει να βγάζουν στο σφυρί και πρώτες κατοικίες λόγω χρεών».

«Το κόμμα των τζαμπατζήδων και των μπαταχτσήδων συνεχίζει να προσβάλλει και να προκαλεί μια ολόκληρη κοινωνία που στενάζει από λογαριασμούς και χρέη. Το πολιτικό ζήτημα είναι μείζον και τα ερωτήματα αμείλικτα», τονίζει ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση και διατυπώνει τα εξής ερωτήματα:

«Πώς μπορεί ένα κόμμα και μια ηγεσία τόσο εξαρτημένη από τις Τράπεζες να ασκήσει πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας μακριά από τις πιέσεις των ισχυρών πιστωτών της; Πώς μπορεί ένα κόμμα και μια ηγεσία τόσο βουτηγμένη στα χρέη να πείσει ότι διαχειρίζεται με σωστό τρόπο τα δημόσια οικονομικά;».

«Εν τέλει, στις επόμενες εκλογές οι πολίτες εκτός των άλλων θα κληθούν να επιλέξουν και ανάμεσα στη ΝΔ των 392 εκατ. ευρώ σε χρέη και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ και έχει σε τάξη τα οικονομικά του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.