Σάββατο, Ιουνίου 4

Dr. Robert Malone: Ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων μοιάζει περισσότερο με εργαστηριακό στέλεχος παρά με φυσικά εξελιγμένο στέλεχος

Μελέτη διαπιστώνει ότι το πρόσφατο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων είναι αποτέλεσμα ενός εργαστηριακά τροποποιημένου ιού που πιθανώς απελευθερώθηκε σκόπιμα

By The Daily Expose  Global Research, June 03, 2022
The Expose 1 June 2022

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Πορτογαλίας αποκάλυψε στοιχεία ότι ο ιός που ευθύνεται για την επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων που φέρεται να σαρώνει σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, έχει υποστεί μεγάλη τροποποίηση σε εργαστήριο από επιστήμονες, και πρόσθετα στοιχεία δείχνουν ότι κυκλοφόρησε σκόπιμα.

Η ασθένεια της ευλογιάς των πιθήκων συνήθως ξεκινά με πυρετό πριν εμφανιστεί εξάνθημα μία έως πέντε ημέρες αργότερα, που συχνά αρχίζει στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος. Το εξάνθημα αλλάζει και περνά από διαφορετικά στάδια πριν τελικά σχηματίσει μια ψώρα που αργότερα πέφτει. Ένα άτομο είναι μεταδοτικό έως ότου πέσουν όλες οι κρούστες και υπάρχει άθικτο δέρμα από κάτω.

Η ασθένεια ήταν πάντα εξαιρετικά σπάνια και εντοπίστηκε για πρώτη φορά στους ανθρώπους το 1970 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε ένα αγόρι 9 ετών. Έκτοτε, περιπτώσεις ευλογιάς πιθήκων σε ανθρώπους έχουν αναφερθεί σε 11 αφρικανικές χώρες. Μόλις το 2003 καταγράφηκε το πρώτο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων εκτός Αφρικής, και αυτό ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε πολλές χώρες ταυτόχρονα.

Μέχρι τώρα.

Ξαφνικά, μας λένε ότι καταγράφονται πλέον κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία, όλα ταυτόχρονα.

Πηγή

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, 172 περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων έχουν εντοπιστεί στην Αγγλία από την εβδομάδα που έληξε στις 29 Μαΐου 2022 και τώρα έχουν κυκλοφορήσει νέες οδηγίες που συμβουλεύουν όποιον έχει τον ιό να απέχει από το σεξ ενώ έχει συμπτώματα και να χρησιμοποιεί ένα προφυλακτικό για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες μετά την εκκαθάριση της λοίμωξης.

Αλλά υπάρχει κάτι εξαιρετικά περίεργο σε αυτό το ξέσπασμα, καθώς το γεγονός ότι υποτίθεται ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας εστίας σε χώρες του πρώτου κόσμου ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην ιστορία δεν ήταν αρκετά παράξενο.

Δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν. Ωστόσο  φανταζόμαστε ότι θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν αυτή τη «σύμπτωση».

Πίσω στον Μάρτιο του 2021, η Πρωτοβουλία για την Πυρηνική Απειλή (NTI) συνεργάστηκε με τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου για τη διεξαγωγή μιας επιτραπέζιας άσκησης για τη μείωση των βιολογικών απειλών υψηλών συνεπειών.

Η άσκηση εξέτασε κενά στις εθνικές και διεθνείς αρχιτεκτονικές βιοασφάλειας και ετοιμότητας για πανδημίες – διερεύνηση ευκαιριών για τη βελτίωση των ικανοτήτων πρόληψης και αντίδρασης σε βιολογικά συμβάντα υψηλών συνεπειών.

Ιδού το σενάριο που διεξήγαγαν:

Πηγή – Σελίδα 10

Ένα ξέσπασμα ευλογιάς των πιθήκων που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου 2022, με αποτέλεσμα 3,2 δισεκατομμύρια κρούσματα και 271 εκατομμύρια θανάτους έως την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι απλώς σύμπτωση ότι τώρα γινόμαστε μάρτυρες μιας πραγματικής επιδημίας ευλογιάς των πιθήκων, με τα πρώτα κρούσματα να αναφέρονται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 13 Μαΐου 2022;

Πηγή

Η άσκηση της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου αποκάλυψε ότι ο κατασκευασμένος ιός της ευλογιάς των πιθήκων αναπτύχθηκε παράνομα στο κορυφαίο ινστιτούτου ιολογίας της φανταστικής χώρας Anika από επιστήμονες εργαστηρίου που εργάζονταν μαζί με μια τρομοκρατική ομάδα Arnican. Αυτή η τρομοκρατική ομάδα στη συνέχεια απελευθέρωσε το «άκρως μεταδοτικό και θανατηφόρο» παθογόνο σε έναν γεμάτο σιδηροδρομικό σταθμό στη γειτονική φανταστική χώρα Brinia.

Τώρα, μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Πορτογαλίας (NIH) υποδηλώνει ότι το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων στον πραγματικό κόσμο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα από κάτι τρομακτικά παρόμοιο.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στις 23 Μαΐου 2022 και μπορείτε να την προσπελάσετε πλήρως εδώ .

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ https://www.seferou-maria.gr/dr-robert-malone

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 https://amazonios.net/dr-robert-malone-o-ios-tis-eylogias-ton-pithikon-moiazei-perissotero-me-ergastiriako-stelechos-para-me-fysika-exeligmeno-stelechos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .