Κυριακή, Ιουνίου 5

Η «όλη ΝΔ» στον Καραμανλή

Ο Κ. Καραμανλής παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα εντός της γαλάζιας παράταξης.
Ομιλία Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής - Eurokinissi/ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ομιλία Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής - Eurokinissi/ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Είναι αλήθεια ότι ο Κ. Καραμανλής δεν μιλάει συχνά. Αλλά όταν το κάνει έχει πάντα να πει κάτι, όπως έγινε  στο Μέγαρο Μουσικής. «Καρφιά» προς τις ΗΠΑ, μηνύματα προς την Τουρκία και αιχμές προς τα ΜΜΕ, περιείχε μεταξύ άλλων το «μανιφέστο» Καραμανλή.

 

Όμως δεν ήταν μόνο αυτά που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της χθεσινής εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι κρατούσαν… παρουσίες. Στην πρώτη σειρά, λοιπόν, κάθισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς (για πολλούς έκπληξη το γεγονός ότι βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής) ενώ δίπλα του ήταν ο Π. Πικραμμένος (που εκπροσωπούσε τον Κ. Μητσοτάκη) και στα … δεξιά του καθόταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Φυσικά το παρών έδωσαν και αρκετοί Υπουργοί, όπως για παράδειγμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κα. Σημαντική βέβαια ήταν και η παρουσία των γαλάζιων βουλευτών. Με άλλα λόγια, ο Κ. Καραμανλής συγκέντρωσε την «όλη ΝΔ» στο Μέγαρο Μουσικής και απέδειξε ότι παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα εντός της γαλάζιας παράταξης.

ΑΔ

 

https://www.ethnos.gr/politikoparaskhnio/article/210643/holhndstonkaramanlh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .