Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

«Ντροπή σας, κυρία μου» – Η Έλενα Ακρίτα τα “χώνει” στην Ελένη Τσολάκη

 

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την Ελένη Τσολάκη και τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή της, Open Weekend σχετικά με την δίκη Λιγνάδη.

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε την απαράδεκτη υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει ο Αλέξης Κούγιας για τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζει «σκευωρούς» την ίδια, τη Ναταλί Χατζηαντωνίου και τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη για τη δίκη του Δ. Λιγναδη.

Η ανάρτηση της Ακρίτα για την Τσολάκη

«Εκεί στο Open Weekend να χαίρεστε την κυρία Τσολάκη σας η οποία – υιοθετώντας στο ακέραιο την μηνύσιμη ρητορική του αδελφού του Λιγναδη – αναμάσησε ανερυθρίαστα και χωρίς αντίλογο τον χαρακτηρισμό «σκευωροί» για τη Ναταλί Χατζηαντωνίου, τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη και εμένα στη δίκη του Δ. Λιγναδη.Ντροπή σας, κυρία μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: youweekly.gr

 //seleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.