Παρασκευή, Ιουνίου 3

Γεωργία Μπίκα: Τι απαντά στην εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση αυτοκτονίας του Γιώργου Παπαναούμ


«Είμαι καθαρή, όποιος θέλει ας ψάξει»

Μια περίεργη σύνδεση έγινε μετά την αποκάλυψη ενός σημειώματος που άφησε ο προπονητής Γιώργος Παπαναούμ εξηγώντας τους λόγους της αυτοκτονίας του μέσα στο γυμναστήριό του στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η έρευνα της αστυνομία εξετάζει πιθανή σύνδεση των όσων καταγγέλλει ο γυμναστής, με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, στο σημείωμά του ο 50χρονος καταγγέλλει ότι η 17χρονη κόρη της γυναίκας που κατάφερε να του αποσπάσει μισό εκατομμύριο ευρώ, είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Ο Γιώργος Παπαναούμ αφήνει αιχμές ότι η γυναίκα-αράχνη που τον «έγδυσε» και στη συνέχεια τον παράτησε, έχει εμπλοκή σε κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται ανήλικες και τις «δασκαλεύει» προκειμένου να αποσπούν χρήματα από πλούσιους.  «Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά ονόματα της πόλης μας, ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Τους έπαιρνε από αεροδρόμια κ.τ.λ. Τους έφερνε βίζιτες, έκανε τα γλυκά μάτια… και κάποιες φορές ήθελαν ναρκωτικά. Καλά στημένο κόλπο η ίδια αποκαλούσε».

Ο γνωστός προπονητής αναφέρει επίσης ότι άκουσε την γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό να παροτρύνει τη 17χρονη κόρη της να πάει στο πάρτι όπου φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού η Γεωργία Μπίκα! Ο ίδιος προσθέτει ότι ήταν αντίθετος με αυτή την προτροπή. Στη συνέχεια προσθέτει ότι η ανήλικη κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με τη Γεωργία και τους γιους της οικογένειας Coca-Cola στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (την παρακαλούσα να μην πάει η κόρη)», περιγράφει ο Γιώργος Παπαναούμ. Μάλιστα, ο ίδιος συγχαίρει την εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα, αναφέροντας ότι «είχε δίκιο» όταν χαρακτήρισε ψευδείς τις καταγγελίες βιασμού της 24χρονης και δέχθηκε τον ισχυρισμό του 27χρονου γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, Βασίλη Λεβέντη.

 

Μάλιστα, ο ίδιος συγχαίρει την εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα, αναφέροντας ότι «είχε δίκιο» όταν χαρακτήρισε ψευδείς τις καταγγελίες βιασμού της 24χρονης και δέχθηκε τον ισχυρισμό του 27χρονου γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, Βασίλη Λεβέντη.



«Είμαι καθαρή, όποιος θέλει ας ψάξει» – Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα

Θέλοντας να απαντήσει σε όσους ενέπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση της αυτοκτονίας του προπονητή και τα όσα αναφέρει το σημείωμα για το πάρτι της σουίτας, η Γεωργία Μπίκα μέσω του Star και της της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάλεσε όποιον θέλει να ψάξει ό,τι θέλει, υποστηρίζοντας πως είναι καθαρή και πως προσπαθούν να την μπλέξουν.

Η 24χρονη έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δε γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δε μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…

Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή, δε θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλαν ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν με κάποιον που ζητάει βοήθεια! Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάζει κάτι!

Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρόνων καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ήξερα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεση μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δε θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομα μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!»

https://www.newsbreak.gr/ellada/338130/mpika-apanta-aytoktonia-papanaoum/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .