Δευτέρα, Ιουνίου 27

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ(ΦΩΤΟ)

εξ

Νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ στη Ραφήνα έπεσε ένας 38χρονος, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Ο 38χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες φέρονται να τον χτυπούσαν ακόμη και όταν έπεσε αναίσθητος.

Όλα ξεκίνησαν για μια ασήμαντη αφορμή η οποία εξελίχθηκε σε τραγωδία… Το θύμα ήταν μαζί με την παρέα του στο μπαρ στη Ραφήνα. Κάποια στιγμή πηγαίνει τουαλέτα, εκεί υπήρξε μια μικρή ένταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε παρεξήγηση για τη σειρά) και επιστρέφει στο σημείο που ήταν η παρέα του. Ο 38χρονος μετά από λίγο πληρώνει, φεύγει από το μπαρ και έξω του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα. Του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ χτυπήθηκε και με σιδερογροθιά, χτυπήματα που αποδείχθηκαν μοιραία.

1 2

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής.

Κάποιοι από τους εμπλεκομένους έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για γνωστούς των Αρχών.

Φίλος του 38χρονου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση κάνει λόγο για τους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 38χρονο. και τον σκότωσαν.

«Βγήκε για το ποτό του και τελικά ήταν το τελευταίο του» λέει χαρακτηριστικά, ενώ η ανάρτηση συνοδεύεται και με φωτογραφίες του αδικοχαμένου φίλου του.

Καταγραφή

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%97-%ce%9f%ce%9b%ce%97-%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%9f%ce%9b%ce%95%ce%a3-%ce%9f%ce%99-%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a4%ce%a1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .