Τετάρτη, Ιουνίου 15

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Απόδραση στην Κάρπαθο με τον γιο τους

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Απόδραση στην Κάρπαθο με τον γιο τους

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν ιδανικός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οι Έλληνες διάσημοι ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν στα νησιά της χώρας μας. Φυσικά και η Τζένη Μπαλατσινού με τον άντρα της Βασίλη Κικίλια, αυτή τη φορά μπορεί να μην ταξίδεψαν στην Πάτμο,

αλλά επισκέφθηκαν την Κάρπαθο. Μαζί τους βέβαια, ήταν και ο γιος τους, Παναγιώτης-Αντώνιος.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο νησί για τον γάμο φίλων του, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Είχαν φυσικά και την ευκαιρία να «γυρίσουν» το νησί όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, καθώς η Τζένη Μπαλατσινού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, τόσο από τον γάμο όσο και από τις βόλτες της στο νησί, μαζί με τους άντρες της ζωής της.

Μέσα από τις διάφορες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια, είδαμε και μία του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου, ο οποίος φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αρκετά. Η Τζένη Μπαλατσινού δεν τον αποχωρίζεται ούτε λεπτό, ενώ φροντίζει πάντα να περνά δημιουργικά τον χρόνο της μαζί του.


 

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .