Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η ζωή στις πόλεις είναι παρά φύση

 «Κάτι δεν πάει καλά, το λέγαμε και πριν τις οικονομικές κρίσεις αλλά τώρα είναι ολοφάνερο»

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η ζωή στις πόλεις είναι παρά φύση

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show, τη νύχτα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όσα έχει μάθει από τη ζωή μέχρι σήμερα, την αγάπη και βεβαίως την φιλία.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «από αυτή την ζωή κατάλαβα μέχρι σήμερα πάρα πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα κατάλαβα ότι ζούμε με λάθος τρόπο! Δηλαδή η ζωή ειδικά στις πόλεις δεν είναι κατά φύση, είναι παρά φύση. Δεν ζούμε σωστά, ζούμε λάθος. Κάτι δεν πάει καλά το λέγαμε και πριν τις οικονομικές κρίσεις αλλά τώρα όποιος δεν το ‘χει καταλάβει… Πρόλαβα να σκλαβωθώ και γω με τα λάθος πράγματα».

Newsroom«Δεύτερο συμπέρασμα που έβγαλα είναι να πιστεύω στην αγάπη και στην επικοινωνία. Αυτά βασικά αν υπάρξουν θα αρχίσουμε πάλι να ζούμε καλύτερα. Με τους φίλους, δε, το κλείσαμε. Η φιλία είναι και το τρίτο μου συμπέρασμα».

«Πάντα βέβαια θα πληγώνεσαι και πάντα θα μας συμβαίνουν αυτά στις φιλίες αλλά είμαστε κοινωνικά όντα και πρέπει να ζούμε με τους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.