Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Σταθακόπουλος

Ο ηθοποιός που τη φετινή σεζόν απολαύσαμε στον ρόλο του δημάρχου, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, μίλησε για τη ζωή του και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν φοβάται τον θάνατο.

Μάλιστα δύο φορές πήγε να χάσει τη ζωή του.

«Δύο φορές γλίτωσα από βέβαιο θάνατο. Η μία ήταν στην εθνική όπου, χωρίς να καταλάβω πως και γιατί, τούμπαρε τρεις φορές το αμάξι και βγήκα χωρίς αμυχή και η άλλη ήταν σε περιοδεία με το

Εθνικό Θέατρο, όπου ήμουν στο αυτοκίνητο με άλλους τρεις συναδέλφους και από θαύμα δεν πέσαμε σε γκρεμό…», δήλωσε στην εκπομπή Breakfast@Star.

Και σημείωσε: «Όταν είσαι μια χαρά και σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα τελειώνουν πόσο μικροί είμαστε και πόσο μάταια είναι όλα. Όταν μέσα σε δευτερόλεπτα βλέπεις το τέλος σου αλλάζεις κοσμοθεωρία. Στο ατύχημα που είχα είδα το τέλος μου. Το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά εγώ το πήρα χαλαρά».

Ο ίδιος έχει τελειώσει την Ιερατική Σχολή στην Τήνο. Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να αλλάξει ζωή και να αφήσει την υποκριτική για να αφοσιωθεί στον Θεό, απάντησε πως δεν αποκλείει το γεγονός στο μέλλον να γίνει παπάς.

«Ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να γίνω παπάς τώρα», υπογράμμισε.