Τρίτη, Ιουνίου 21

Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα

Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα

Μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο πραγματοποίησε το Σάββατο ο Γιώργος Νταλάρας προς τιμήν του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και δάσκαλου του, Απόστολου Καλδάρα.

Στο σπουδαίο αυτό μουσικό αφιέρωμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την επέτειο γέννησης του Απόστολου Καλδάρα, συμμετείχε επίσης η κορυφαία

ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, που έχει αγαπήσει και στηρίξει με τη φωνή της τα τραγούδια του μεγάλου λαϊκού συνθέτη.

Μαζί τους στη σκηνή του Ηρωδείου, βρέθηκε η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Ασπασία Στρατηγού και Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Στο Ηρώδειο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, αλλά και άλλοι πολιτικοί.

Το ζευγάρι όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο αγαπά να παρακολουθεί θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις. Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν ιδιαίτερα κομψή με την ολόσωμη εκρού φόρμα που επέλεξε να φορέσει ενώ ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε παντελόνι, λευκό λινό πουκάμισο και μπλε μοκασίνια.

Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .