Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Δήμητρα Ματσούκα: «Σε γυρίσματα για σειρά ήμουν έξαλλη - Η παραγωγή δεν ήταν σωστή απέναντί μας»

Δήμητρα Ματσούκα: «Σε γυρίσματα για σειρά ήμουν έξαλλη - Η παραγωγή δεν ήταν σωστή απέναντί μας»

Με αφορμή την παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα ευτράπελο που της συνέβη σε παράσταση πριν από χρόνια, αλλά και στην αντιμετώπιση της παραγωγής του Open για τα γυρίσματα σειράς...

«Σε περιοδεία στη Χαλκίδα είχε τόσο πολύ κόσμο που ένας από τους θεατές που κάθισε σε πολυθρόνα σκηνικού. Όταν βγήκαμε εμείς στη σκηνή, ήταν κι αυτός καθισμένος και μας κοιτούσε» είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Πριν από 3 χρόνια είχα κάνει μία δουλειά στο Open που δεν ευτύχησε ιδιαιτέρως. Ήταν και η αρχή του καναλιού. Ελπίζω τώρα τα πράγματα μετά τον Μανουσάκη, θα πηγαίνουν καλύτερα στη μυθοπλασία. Ήμουν έξαλλη τότε, γιατί δουλεύαμε πολύ σκληρά. Ήταν ένα ξένο φορμάτ, μία πολύ ωραία ιστορία και αισθανόμουν ότι ήταν τελείως ατυχής η αντιμετώπισή του από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό στο κανάλι. Οι άνθρωποι του προγραμματισμού δηλαδή» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα στο Happy Day.

govastileto.gr

Οι άνθρωποι του προγραμματισμού δηλαδή» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα στο Happy Day.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.