Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Βίντεο-ΣΟΚ: Σπείρα ανοίγει σπίτια με τραπουλόχαρτο

Σπείρα που άνοιγε σπίτια με… τραπουλόχαρτα έπεσε στα χέρια των αρχών. Στο βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο δρούσε η σπείρα. Στα πλάνα τα οποία καταγράφηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, από το «χτύπημα» τους σε διαμέρισμα, έμελλε να είναι και το τελευταίο τους αφού έπεσαν στα χέρια των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, μια 24χρονη προσέγγιζε πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια. Εκεί, χτυπούσε τα κουδούνια, αν οι ένοικοι απαντούσαν έλεγε πως πουλάει μάσκες, αν όμως δεν απαντούσε κανείς έβαζαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Ο συνεργάτης της 24χρονης με τη χρήση ενός τραπουλόχαρτου, άνοιγε τις πόρτες οι οποίες ήταν απλά τραβηγμένες και όχι κλειδωμένες όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο. Στην συνέχεια, με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσέ από το σπίτι κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 4.000 ευρώ.

Ο συνεργάτης της 24χρονης με τη χρήση ενός τραπουλόχαρτου, άνοιγε τις πόρτες οι οποίες ήταν απλά τραβηγμένες και όχι κλειδωμένες όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο. Στην συνέχεια, με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσέ από το σπίτι κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 4.000 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.