Πολύ μεγάλες πιθανότητες έχει να κάνει την επάνοδο στους Πειρατές της Καραϊβικής ο θρυλικός, πλέον, Τζακ Σπάροου, μετά την δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στην αγωγή κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, εκτιμά  πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ντίσνεϊ σύμφωνα με ρεπορτάζ του People.

Όπως αναφέρει το εν λόγω πρώην στέλεχος, η δικαστική νίκη του Ντέπ, ίσως επαναφέρει την καριέρα του στα επίπεδα που ήταν, πριν η Χερντ τον κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

Ερωτώμενο για το franchise των Πειρατών και εάν είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντεπ, το υψηλόβαθμο στέλεχος που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του αναφέρει ότι ο 58χρονος ηθοποιός, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς τα λεφτά του box office που παίζονται στη μέση είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Τζόνι ως κάπτεν Τζακ Σπάροου. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Ντίσνει. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises», είπε.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντεπ έχει δηλώσει ήδη πως παρά το γεγονός ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου, απολύθηκε και δεν αποχώρησε, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ, ο εξεταστής Μπεν Ρότερμπον τον ρώτησε: «Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία Πειρατές της Καραϊβικής. Σωστά;», με τον ηθοποιό να απαντά «Σωστά».

Πηγή: skai.gr