Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Η Estephania Ha έχει αναμφισβήτητα το πιο σέξι μπούστο στο Instagram!

fdsfd

Πριν αρκετούς μήνες ανακαλύψαμε την Estephania Ha και οφείλουμε να πούμε πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό, καθώς η καλλονή από την Γερμανία έχει αναμφισβήτητα το πιο σέξι μπούστο στο Instagram, το οποίο προβάλλει αρκετά συχνά στους 1,3 εκατ. οπαδούς της.

Κάθε φορά που η μελαχροινή καλλονή ανεβάζει μια φωτογραφία στο Instagram, τα likes και τα σχόλια πέφτουν “βροχή”, καθώς είναι μια γυναίκα που πραγματικά διαθέτει απίστευτες καμπύλες και ένα χυμώδες μπούστο, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως θεϊκό.

Η Estephania ζει στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας, εργάζεται ως μοντέλο και όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες της παρακάτω, λατρεύει την φύση. Είναι μια γυναίκα που σίγουρα θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και τους επόμενους μήνες.

Απολαύστε την


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.