Πέμπτη, Ιουνίου 9

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ” ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ HAPPY TRAVELER ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ: “ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ”

erdogan

Ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η Ελλάδα θα πρέπει να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά που έχουν αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς και θα πρέπει να συμμορφωθεί προς τις διεθνείς συμφωνίες.

Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, σε ομιλία που έκανε ενώ επέβλεπε τουρκικά στρατιωτικά γυμνάσια στην ακτή της δυτικής Τουρκίας, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει «να αποφύγει όνειρα, πράξεις και δηλώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μετανιώσει».

«Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά» πρόσθεσε και συνέχισε κάνοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει… τουρισμό στα νησιά και πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9d%ce%95%ce%9f-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%a1%ce%97%ce%9c%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%95%ce%a5%ce%98%ce%95%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%95%ce%99%ce%9b%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%a0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .