Τετάρτη, Ιουνίου 29

Ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται για συναυλίες στην Ευρώπη με τους Hollywood Vampires

 Γερμανία και Λουξεμβούργο θα υποδεχθούν τον ηθοποιό για έξι εμφανίσεις το 2023

Ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται για συναυλίες στην Ευρώπη με τους Hollywood Vampires

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στη ζωή του Τζόνι Ντεπ η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση στην οποία βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ, ο Αμερικανός ηθοποιός ετοιμάζεται για μια περιοδεία σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Συγκεκριμένα, ως μέλος του συγκροτήματος Hollywood Vampires, του οποίου είναι μέλη και οι Τζο Πέρι, Άλις Κούπερ, Τόμι Χένρικσεν θα πραγματοποιήσει συναυλίες στη γηραιά ήπειρο το καλοκαίρι του 2023.

Τον Μάρτιο, οι Hollywood Vampires ακύρωσαν την προγραμματισμένη τους περιοδεία μετά από προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχαν δηλώσει τότε ότι «καταβάλλουμε προσπάθειες για να την πραγματοποιήσουμε, αλλά δυστυχώς εξαιτίας της αβεβαιότητας των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω της Covid-19, απλά δεν είναι δυνατόν».

Οι έξι συναυλίες του 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη Γερμανία και το Λουξεμβούργο. Η πρώτη εξ αυτών θα λάβει χώρα στο Όμπερχαουζεν της Γερμανίας στις 20 Ιουνίου 2023.

Την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη με τη Χερντ, ο Ντεπ έκανε την εμφάνιση του ως καλεσμένος στις συναυλίες του Τζεφ Μπεκ, συμμετέχοντας σε αυτές μαζί με τον Άγγλο κιθαρίστα.

Οι συναυλίες τους θα συνεχιστούν, για ένα μήνα ακόμα περίπου, μέχρι και τις 25 Ιουλίου. Μάλιστα, στις 15 Ιουλίου κυκλοφορεί το άλμπουμ «18», το οποίο αποτελεί μια ακόμα συνεργασία Ντεπ-Μπεκ.

Tο πρώτο σινγκλ του άλμπουμ με τίτλο «This Is A Song For Miss Hedy Lamarr» το έγραψε ο Ντεπ και αποτέλεσε φόρο τιμής της Χέντι Λαμάρ..newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .