Τετάρτη, Ιουνίου 29

Η Μαρία Αντωνά ποζάρει στο Instagram φορώντας μαύρα εσώρουχα

mariaantonta88337 

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της και απέσπασε χιλιάδες likes - Δείτε τη φωτογραφία

Με μία σέξι ανάρτηση καλησπέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Αντωνά, το απόγευμα της Παρασκευής. Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Survivor, φωτογραφήθηκε στο Instagram, φορώντας μαύρα εσώρουχα. Η ανάρτησή της απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες σχόλια και likes.

Δείτε τη φωτογραφία


289845819_428558322249800_480172127257862595_n


Η Μαρία Αντωνά δεν χάνει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον σύντροφό της, ο οποίος διαγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, θεωρείται φαβορί για τη μεγάλη νίκη. Οι δυο τους ακόμη, αναμένεται να παντρευτούν, όταν ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από το Survivor. «Έχω ήδη βρει το νυφικό των ονείρων μου. Το έχω στείλει στον Βλάση τον Χολέβα που είναι φίλος μου», είχε πει η Μαρία Αντωνά τον περασμένο Απρίλιο στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα και πρόσθεσε: «Είναι στράπλες, αλλά όχι γοργονέ».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj1bl4zlbvf5)


Protothema.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .