Σάββατο, Ιουνίου 4

Έχουν ξεφύγει οι κοπρίτες πολιτικοί.---- O Σκυλακάκης το τερμάτισε: Αν μειώσουμε τον ΦΠΑ το καλοκαίρι θα επωφεληθούν οι τουρίστες !

Μετά το «δεν μειώνουμε τους φόρους στα καύσιμα, γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι», ο Θεόδωρος Σκυλακάκης... ξαναχτυπά για τον ΦΠΑ.

O Σκυλακάκης το τερμάτισε: Αν μειώσουμε τον ΦΠΑ το καλοκαίρι θα επωφεληθούν οι τουρίστες

Ξέρετε γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα μειώσει τον ΦΠΑ το καλοκαίρι; Επειδή, εάν τον μειώσει, τότε «θα δώσουμε λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για να πληρώσει λιγότερα ο τουρίστας».

Επίσης να ξέρετε ότι «οι διακοπές δεν είναι ζωτικό θέμα», στην περίπτωση που θεωρείτε ότι ύστερα από χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού είναι απαραίτητες για εσάς.

Αυτά και άλλα πολλά απείρου κάλλους ακούσαμε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σκυλακάκης ζήλεψε την προσβλητική τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη (δείτε την τραγελαφική δήλωσή του ΕΔΩ) και είπε να προκαλέσει και αυτός πολλαπλά κατάγματα στη λογική, υποτιμώντας εξίσου τη νοημοσύνη των πολιτών.

Αναλυτικά, ο κ. Σκυλακάκης είπε μεταξύ άλλων στη δημόσια τηλεόραση:

«Παρεμβάσεις στα καύσιμα κάναμε και ήταν στοχευμένες. Γιατί όταν κάνεις στοχευμένες παρεμβάσει βοηθάς τους ανθρώπους. Είστε βέβαιοι ότι αν μειώσουμε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης θα βρουν οι καταναλωτές στο βενζινάδικο αυτά που θα δώσουμε με τη μείωση; [...] Αν μειώσουμε το ΦΠΑ το καλοκαίρι θα δώσουμε λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για να πληρώσει λιγότερα ο τουρίστας».

Το επίμαχο απόσπασμα:

 

.

ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .