Παρασκευή, Ιουνίου 24

Το νέο ρόφημα για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας που έχει κατακλύσει το Tik Tok

Το νέο ρόφημα για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας που έχει κατακλύσει το Tik Tok

Κάποιοι χρήστες του TikTok υποστηρίζουν ότι με ένα μόνο ρόφημα κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους να το δοκιμάσουν.

Οι ειδήμονες του «εσωτερικού ντουζ» - όπως έχει ονομαστεί το εν λόγω ρόφημα – εξηγούν πως η διαδικασία παρασκευής του είναι πολύ απλή υπόθεση: προσθέτουν μέσα σε ένα ποτήρι γεμάτο

με νερό δύο κουταλάκια του γλυκού σπόρους chia και χυμό από ένα λεμόνι.

Αφού περάσουν πέντε λεπτά και οι σπόροι έχουν κάπως διογκωθεί, το πίνουν μονό μιας με άδειο στομάχι, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τον μεταβολισμό τους.

Αν και οι ειδικοί δεν προτείνουν  την εν λόγω τακτική για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, παραδέχονται πως μπορούν να προκύψουν ορισμένα οφέλη από την κατανάλωση αυτού του ροφήματος

Αν και οι ειδικοί δεν προτείνουν  την εν λόγω τακτική για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, παραδέχονται πως μπορούν να προκύψουν ορισμένα οφέλη από την κατανάλωση αυτού του ροφήματος.

 

govastileto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .