Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Το νέο ρόφημα για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας που έχει κατακλύσει το Tik Tok

Το νέο ρόφημα για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας που έχει κατακλύσει το Tik Tok

Κάποιοι χρήστες του TikTok υποστηρίζουν ότι με ένα μόνο ρόφημα κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους να το δοκιμάσουν.

Οι ειδήμονες του «εσωτερικού ντουζ» - όπως έχει ονομαστεί το εν λόγω ρόφημα – εξηγούν πως η διαδικασία παρασκευής του είναι πολύ απλή υπόθεση: προσθέτουν μέσα σε ένα ποτήρι γεμάτο

με νερό δύο κουταλάκια του γλυκού σπόρους chia και χυμό από ένα λεμόνι.

Αφού περάσουν πέντε λεπτά και οι σπόροι έχουν κάπως διογκωθεί, το πίνουν μονό μιας με άδειο στομάχι, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τον μεταβολισμό τους.

Αν και οι ειδικοί δεν προτείνουν  την εν λόγω τακτική για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, παραδέχονται πως μπορούν να προκύψουν ορισμένα οφέλη από την κατανάλωση αυτού του ροφήματος

Αν και οι ειδικοί δεν προτείνουν  την εν λόγω τακτική για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, παραδέχονται πως μπορούν να προκύψουν ορισμένα οφέλη από την κατανάλωση αυτού του ροφήματος.

 

govastileto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.