Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ «ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΝΤ ΧΑΝ» 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ “ΠΑΡΕΑ” ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

σδσ

Το «Αμπντουλχαμίτ Χαν», το τέταρτο γεωτρύπανό της έβγαλε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν η Τουρκία για έρευνες στο Αιγαίο κάνοντας πράξη την απειλή της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marine Traffic το τουρκικό ερευνητικό σκάφος βγήκε από το λιμάνι Τασουκου της Τουρκίας και κατευθύνεται νοτιοδυτικά.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ η είδηση για την έξοδο του τουρκικού ερευνητικού σκάφους στο Αιγαίο επιβεβαιώνεται και από το ΓΕΝ. Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού σκάφους.

Να σημειωθεί ότι το «Αμπντουλχαμίτ Χαν» επρόκειτο να ξεκινούσε στις 9 Αυγούστου.

Όπως είχε μεταδώσει το Γαλλικό Πρακτορείο «το τουρκικό γεωτρύπανο Adbulhamid Han θα ξεκινήσει μια αποστολή στη Μεσόγειο στις 9 Αυγούστου αναχωρώντας από το λιμάνι της Μερσίνας» στα νότια της χώρας.

Τελικά η Αγκυρα άλλαξε τα σχέδια της βγάζοντας νωρίτερα το ερευνητικό της σκάφος.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%9f-%ce%a4%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%98%ce%91-%ce%94%ce%9f%ce%a5%ce%9c%ce%95-%ce%91%ce%9d-%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9b/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.