Σάββατο, Ιουλίου 30

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκίνησε τις διακοπές μαζί με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκίνησε τις διακοπές μαζί με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις διακοπές του, έχοντας στο πλευρό του, τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελλή.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία που δείχνει την πισίνα στην οποία κάνει τα μπάνια τους, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει τον προορισμό του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα του ανάρτηση χαμογελάει δίπλα στην Έλενα Μαστραγγελή μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε με την υγεία του.

«Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά.

Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω», είχε περιγράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος  στην εκπομπή Στούντιο 4.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .