Δευτέρα, Ιουλίου 11

Έφτασε η μέρα της έξωσης για τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού - Της παίρνουν το σπίτι για 15.000 ευρώ

Πλήρης αναλγησία. Πετάνε την Ιωάννα Κολοβού έξω από το σπίτι της. Σε εξέλιξη η έξωση.

Έφτασε η μέρα της έξωσης για τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού - Της παίρνουν το σπίτι για 15.000 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό.

Η κατοικία της βγήκε στο «σφυρί» για χρέος 15.000 ευρώ. Όπως από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει η Ιωάννα Κολοβού δεν ήταν καν δάνειο, προσημείωση ή υποθήκη, ήταν χρέος από κάρτες.

Λίγες ώρες πριν την έξωσή της η Ιωάννα Κολοβού έκανε μια δραματική ανάρτηση στο Facebook και επεσήμανε ότι θα πάνε σήμερα το πρωί για της πάρουν το σπίτι.

«Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με "μοχθηρή" πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου, το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές "συναλλαγές" που κάνουν μαζί... Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού

ioanna kolovou

ΣΥΡΙΖΑ: Χαριστικές ρυθμίσεις για Μητσοτάκη-υπουργούς, πλειστηριασμοί για τους πολίτες

Για το θέμα έχει τοποθετηθεί εδώ και ημέρες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωσή του.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του σπάνε όλα τα ρεκόρ με 12,7 εκατ. ευρώ χρέη σε τράπεζες, βγήκε στο σφυρί η πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιουχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνικη τράπεζα.

Για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του χαριστικές ρυθμίσεις των δανείων τους, για τους πολίτες που μέσα στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, πλειστηριασμοί και «ελεύθερη αγορά».

Είναι αυτονόητο πως ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας πρέπει να παγώσει.

Όπως επίσης αυτονόητο είναι πως περιμένουμε τους βουλευτές, υπουργούς της ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη με τα 1,3 εκατ. χρέη, να ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου στα πόθεν έσχες να υποχρεούνται όλοι να δηλώνουν όχι μόνο το ύψος των δανείων τους αλλά και τα έγγραφα των ρυθμίσεών τους.

Για να δούμε εάν είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και τις τράπεζες», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/154473/eftase-i-mera-tis-eksosis-gia-ti-dimosiografo-ioanna-kolovoy-i-anartisi-tis-liges-ores-prin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .