Τετάρτη, Ιουλίου 20

Επι-τελειωμένο κράτος...

Photo credit Boris Saarela @ https://youpic.com/borissaarela/
Alexandros Raskolnick

Είδα τυχαία αυτή τη φωτογραφία και θυμήθηκα το επιτελικό τους κράτος. Φέτος φταίει η κλιματική αλλαγή και ο Στρατηγός Άνεμος. Πέρσι που ο Στρατηγός Άνεμος έλειπε σε ταξίδι για δουλειές, αλλά πάλι κάηκε το σύμπαν, έφταιγε μόνο η κλιματική αλλαγή!
 
Η αποψίλωση των υπηρεσιών του κράτους από τον υπερδεκαετή, ακύρηχτο οικονομικό πόλεμο που δέχεται η κοινωνία μας (ευτυχώς που βγήκαμε από τα μνημόνια, να λέμε) ή η ιδεοληπτική εκχώρηση των αρμοδιοτήτων αυτού του κατακαημένου κράτους σε ιδιώτες ή η αγορά περιπολικών αντί για πυροσβεστικά οχήματα ή η πρόσληψη τραμπούκων αντί για δασοπυροσβέστες που όταν διαμαρτύρονται για την εξοργιστική υποβάθμιση του σώματός τους, ξυλοφορτώνονται από τους προηγούμενους ή η προφανής ανικανότητά των "Αρίστων" να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, είναι στοιχεία που δεν μπαίνουν στην εξίσωση, κατά τον "ανεύθυνο" άνακτα.
 
Α, ναι, φταίει κι ο Πούτιν (αυτός πάντα φταίει, και για όλα) διότι αν δεν είχε εισβάλει στην Ουκρανία, δεν θα τον είχαμε τιμωρήσει (sic) μ’ όλες αυτές κυρώσεις, και τότε θα μπορούσαμε να του έχουμε ζητήσει να μας ναυλώσει ξανά τα πυροσβεστικά του αεροπλάνα.

Κι αν δεν πειστήκατε από τα παραπάνω, μη χολοσκάτε: κάποια στιγμή θα καιγόταν...

 


Πηγή:Facebook
//sioualtec.


Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .