Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Επι-τελειωμένο κράτος...

Photo credit Boris Saarela @ https://youpic.com/borissaarela/
Alexandros Raskolnick

Είδα τυχαία αυτή τη φωτογραφία και θυμήθηκα το επιτελικό τους κράτος. Φέτος φταίει η κλιματική αλλαγή και ο Στρατηγός Άνεμος. Πέρσι που ο Στρατηγός Άνεμος έλειπε σε ταξίδι για δουλειές, αλλά πάλι κάηκε το σύμπαν, έφταιγε μόνο η κλιματική αλλαγή!
 
Η αποψίλωση των υπηρεσιών του κράτους από τον υπερδεκαετή, ακύρηχτο οικονομικό πόλεμο που δέχεται η κοινωνία μας (ευτυχώς που βγήκαμε από τα μνημόνια, να λέμε) ή η ιδεοληπτική εκχώρηση των αρμοδιοτήτων αυτού του κατακαημένου κράτους σε ιδιώτες ή η αγορά περιπολικών αντί για πυροσβεστικά οχήματα ή η πρόσληψη τραμπούκων αντί για δασοπυροσβέστες που όταν διαμαρτύρονται για την εξοργιστική υποβάθμιση του σώματός τους, ξυλοφορτώνονται από τους προηγούμενους ή η προφανής ανικανότητά των "Αρίστων" να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, είναι στοιχεία που δεν μπαίνουν στην εξίσωση, κατά τον "ανεύθυνο" άνακτα.
 
Α, ναι, φταίει κι ο Πούτιν (αυτός πάντα φταίει, και για όλα) διότι αν δεν είχε εισβάλει στην Ουκρανία, δεν θα τον είχαμε τιμωρήσει (sic) μ’ όλες αυτές κυρώσεις, και τότε θα μπορούσαμε να του έχουμε ζητήσει να μας ναυλώσει ξανά τα πυροσβεστικά του αεροπλάνα.

Κι αν δεν πειστήκατε από τα παραπάνω, μη χολοσκάτε: κάποια στιγμή θα καιγόταν...

 


Πηγή:Facebook
//sioualtec.


Η Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.