Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! Ο Μητσοτάκης διόρισε την Κούρκουλα. Η μάρτυρας υπεράσπισης του Λιγνάδη έχει ως καθήκοντα να… προστατεύει παιδιά!

χ ουστ kourkoula-Lignadis

Η είδηση είχε περάσει στα “ψιλά” και ομολογουμένως δεν την είχαμε πάρει χαμπάρι.

Τα προσωπικά της π. υπουργού του ΠΑΣΟΚ Έλενας Κούρκουλα (κόρη του Κωνσταντίνου Κούρκουλα, γενικού γραμματέα υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επί Χούντας) δεν μας ενδιαφέρουν.

Το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε και για την ΔΗΜΟΣΙΑ συμπεριφορά της όταν μάλιστα αυτή ασκείται με πολιτικό τρόπο ως αντιπρόεδρος σε ΔΣ κρατικού φορέα.

Ο διορισμός της έγινε επί κυβερνήσεως Κυριάκου (Κούλη) Μητσοτάκη και ο φορέας που διορίστηκε εποπτεύεται από την κ. Δόμνα Μιχαηλίδου .

Ανάμεσα στα άλλα καθήκοντα που έχει ο οργανισμός αυτός είναι η πρόνοια για ανήλικα παιδιά.

Το γεγονός ότι πήγε μάρτυρας υπερασπίσεως (πράξη απόλυτα νόμιμη) σε κατηγορούμενο και εκ των υστέρων καταδικασμένο πρωτόδικα για βιασμό ανηλίκων δημιουργεί ηθικό ζήτημα ;

χ 2 διορισμος κουρκουλα

Πηγή: ieriplektani.blogspot.com

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.