Πέμπτη, Ιουλίου 14

Δημήτρης Λιγνάδης: Το χρονικό της προστασίας ενός παιδεραστή

 Στο δια ταύτα ένας ενεργός παιδοβιαστης κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς είχε την προστασία του συστήματος καθ'όλη τη διάρκεια .

Προσοχή στα παιδιά!

IroBous Thethird


Όταν έσκασαν οι πρώτες καταγγελίες για τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, κυβέρνηση και Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για fake news.
Όταν οι καταγγελίες αυξάνονταν με ταχύτατο ρυθμό, ο Λιγνάδης αναγκάστηκε να παραιτηθεί
Στη συνέχεια η υπουργός πολιτισμού, Λίνα Μενδωνη κάνει λόγο πως την ξεγέλασε ο Λιγνάδης γιατί ήταν ηθοποιός
Ο Λιγνάδης συλλαμβάνεται αλλά δε θα δικαστεί για όλες τις υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί εναντίον του γιατί έχουν ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ.
Οι αρχές και η αστυνομία μετά τη σύλληψη του καθυστερούν να ψάξουν το σπίτι του και τον υπολογιστή του.
Μ.Μ.Ε., παρουσιαστές και άνθρωποι του θεάματος αρχίζουν το άγριο ξέπλυμα ( Ρουβάς, Μαρκουλάκης, Χειλακης, Μπάρμπα, Καρύδη, Δρούτσα...)
Όσοι υποστηρίζουν τον Λιγνάδη δημόσια, από την ανεργία έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο είτε με τραγούδια είτε σε κέντρα είτε μέσα από εκπομπές
Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας κρίνουν το Λιγνάδη προφυλακυστεο
Ωστόσο οι Αρχές του τόπου έχουν φροντίσει να έχει ο Λιγνάδης δικό του κελί και προστασία
Συνήγορος υπεράσπισης αναλαμβάνει ο Κούγιας και εφαρμόζει την τακτική της διαπόμπευσης των θυμάτων
Στη δίκη παρωδία, που τέτοια δική δεν αρμόζει σε μια "πολιτισμένη" χώρα, ακούγονται τα τέρατα και βαριές κατηγορίες για τα θύματα με την ανοχή του δικαστηρίου και ιδίως της προέδρου, Παναγιώτας Γύπα
Στη δίκη ένας βασικός καταγγελων δεν εμφανίστηκε αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το λόγο που δεν εμφανίστηκε και με το πού είναι. Κοινώς μπορεί να δέχτηκε απειλές.
Αυτόματα οι υποθέσεις μειώθηκαν από τέσσερις σε τρεις
Το δικαστήριο αναγκάζεται, καθώς τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του, να τον κρίνει ένοχο για δύο βιασμούς
Το Δικαστήριο όχι μόνο δεν δίνει τις ανώτατες ποινές για τον παιδεραστή ( τριάντα σύνολο, δεκαπέντε και δεκαπέντε) δίνει μόνο δώδεκα χρόνια και τον αφήνει ελεύθερο μέχρι το Εφετείο καθώς δε θεωρεί τον παιδεραστή επικίνδυνο
Τα ΜΜΕ μιλούν ότι ο Λιγναδης δικάστηκε αόριστα για βιασμούς και όχι για βιασμούς παιδιών. Κάποια, όπως ΣΚΑΪ και ALPHA, μένουν στην αθώωση του και στην απελευθέρωση του
Στο δια ταύτα ένας ενεργός παιδοβιαστης κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς είχε την προστασία του συστήματος καθ'όλη τη διάρκεια . 

Προσοχή στα παιδιά!


Πηγή:facebook



Η Σφήκα: Επιλογές


 http://sioualtec.blogspot.com/2022/07/blog-post_88.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .