Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκίνησε τα μεροκάματα στη φυλακή και καθαρίζει σκάλες

Ο δικηγόρος του σημείωσε ότι η παραπάνω κίνηση θα αξιολογηθεί στο δικαστήριο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκίνησε τα μεροκάματα στη φυλακή και καθαρίζει σκάλες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, όπου κρατείται για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, με τον ίδιο να αρχίζει τα μεροκάματα και να καθαρίζει σκάλες.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ίδιος φέρεται να είπε ότι «θέλω να κάνω μεροκάματα μέσα στο κυλικείο της

φυλακής» στο αρμόδιο συμβούλιο όταν μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο, όπου απάντησαν πως «θα κάνεις μεροκάματα αλλά θα καθαρίζεις τις σκάλες στην Ζ πτέρυγα που κρατείσαι».Μάλιστα, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό και είπε πως «η εργασία που κάνει κάποιος κρατούμενος και ο εντολέας μου στη συγκεκριμένη περίπτωση εντός του καταστήματος κράτησης σίγουρα δείχνουν το ήθος του εντός της φυλακής και θα αξιολογηθεί καταλλήλως από το μικρό ορκωτό εφετείο όταν δικαστεί η απόφαση».

 .newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.