Δευτέρα, Ιουλίου 11

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω»

kapoutzidis

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου μίλησε για την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει στην Αίγινα, όπου και διατηρεί σπίτι.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πέρασα πολύ ωραία. Πάνω στις 20 μέρες της καραντίνας εκεί κατάλαβα ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήμουν τότε στο Mega σύμβουλος

μυθοπλασίας. Ήθελα να κάνω τη ζωή μου πιο απλή. Η τηλεόραση μπορεί να σε αλλοτριώσει. Είχα πολλές ιδιότητες στην τηλεόραση. Ήταν πολλά τα μπαλάκια του ζογκλέρ. Είδα όλες τις πλευρές της τηλεόρασης και μου φάνηκε αρκετά κουραστικό ψυχικά. Έχει μία απλότητα να μην είσαι στα πλατό, να κοιτάς τη θάλασσα ακόμα και να μην έχεις Instagram. To έβγαλα και από το κινητό. Μπορεί από Σεπτέμβριο να το ξαναβάλω. Μου αρέσει κι εγώ να είμαι πιο απλός. Να μην έχεις το άγχος να κάνεις επιτυχία».

«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου σε βαθμό που με ανησυχεί λίγο. Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανένα άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω. Δύσκολα θα άφηνα την Αίγινα επειδή γνώρισα κάποιον που μένει στην Αθήνα. Ωραία είναι η συντροφικότητα και να έχεις έναν άνθρωπο να σε νοιάζεται και να σ’ αγαπάει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις μια σχέση αν κάποιος δεν σε νοιάζεται. Αν δεν υπάρχει αγάπη και γλύκα δεν καταλαβαίνω γιατί να μοιραστείς ένα σπίτι και μια ζωή» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .