Τετάρτη, Ιουλίου 27

Δουλευουν με σχέδιο. Καταστροφικό μεν, αλλά σχέδιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
H άλλη καμπάνια που παίξανε, το Live your Myth in Greece, μεταφράζεται "Ζήσε την παραμύθα σου στην Ελλάδα".
 
Εμπνευσμένα σχέδια όλα, με ειλικρίνεια και όραμα.Τα ντιλακια να κλείνονται και δεν πα' να γίνουν όλα στάχτη και Burberry....
 
Αν νομίζετε ότι ήρθαν να κυβερνήσουν, ή έστω να διαχειριστούν, είστε πολύ γελασμένοι. Οπότε μην τους κρίνετε έτσι. Εξαιρετικά πετυχημένοι είναι σε αυτό που πραγματικά κάνουν! Ντιλακια και εξόφληση γραμματείων σε πολύ "ημέτερους".
 
Τον Δεκέμβριο του '21 καταργήθηκε ο φορέας διαχείρισης του Δάσους της Δαδιάς, τον Ιούλιο του '22 κάηκε το Δάσος της Δαδιάς. Από τα τέλη Δεκεμβρίου 2021. Τυχαίο;; ΟΧΙ! Δουλεύουν με σχέδιο. Καταστροφικό μεν, αλλά σχέδιο.
 
Αυτά τα προτζεκτακια των ενωμένων δυνάμεων Γεραπετριτη-Μαρινακη- Βαρδινογιαννηδων υπό την ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ φαίνεται ότι είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνουΤο άλλο αντίστοιχο plan που εκτελείται από την ίδια παρέα, άφορα τα ελληνοτουρκικά και κάτι συνεκμεταλλεύσεις εδώ πάρα κάτω. Εργολάβος μελετοκατασκευών εκεί το Σημητικό ΕΛΙΑΝΜΕΠ .
 
Υ.Γ Σας το είχαμε πει...αυτός που θα κυβερνά το 2022-2023 θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας με μαύρα γράμματα.!! 

 https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/07/blog-post_24.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .