Πέμπτη, Ιουλίου 7

Γιατί το καλοκαίρι παθαίνω ουρολοίμωξη;

Γιατί το καλοκαίρι παθαίνω ουρολοίμωξη;

Πόνος στην ούρηση, αίσθημα «καψίματος», συχνή επίσκεψη στην τουαλέτα αλλά με ελάχιστη ποσότητα ούρων… Τι συμβαίνει; Γιατί ειδικά το καλοκαίρι βιώνουμε όλο και πιο συχνά αυτά τα συμπτώματα και τι μπορείτε να κάνετε; Αληθεύει ότι βοηθά το κράνμπερι (cranberry) και με ποιον τρόπο; Ενημερωθείτε και μην αφήνετε τις ουρολοιμώξεις να χαλούν τις διακοπές σας! Κι ακόμη δείτε ποια προϊόντα στέκονται σύμμαχοι στο πλευρό σας!



Τι συμβαίνει;
Tους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται συχνά λοίμωξη στο ουροποιητικό σύστημα η οποία προκαλείται όταν οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που φυσιολογικά εισέρχονται στον οργανισμό μέσω της ουρήθρας δεν αποβάλλονται άμεσα, αλλά εγκαθίστανται και προκαλούν φλεγμονή. Η ουρολοίμωξη απαντάται συχνότερα σε γυναίκες καθώς η ανατομία της περιοχής ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων.

Ο ρόλος των κράνμπερι!
Τα κράνμπερι παίζουν εδώ και αιώνες ρόλο στις παραδοσιακές θεραπείες για τις ουρολοιμώξεις. Πρόκειται ουσιαστικά για μια υπερτροφή, που λόγω των υψηλών επιπέδων αντιοξειδωτικών προανθοκυανιδινών που περιέχει,  βοηθά στην πρόληψη της προσκόλλησης ορισμένων βακτηριών στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος.

Οι φυσικοί σας σύμμαχοι!
Ευτυχώς στο Pharm16.grμπορείτε να αναζητήσετε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που χάρη στη σύνθεσή τους βοηθούν στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη των ουρολοιμώξεων, και ακόμη προϊόντα με βάση το πολύτιμο cranberry! Eπίσης η Ηealth Aidδιαθέτει γκάμα προϊόντων με αυτήν την υπετροφή σαν κύριο συστατικό!

            CRANBERRY 5000mg
Τι είναι: Πρόκειται για τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από κράνμπερι, οργανικής καλλιέργειας, τυποποιημένο σε μορφή ταμπλέτας. 
Που βοηθά: Θεωρείται ιδανικό σε περιπτώσεις οξείας ουρολοίμωξης και υποτροπής αυτής, αλλά και στη διατήρηση της υγείας των νεφρών.
         
              CYSTICARE
Τι είναι: Συνδυασμός από κράνμπερι, ένα είδος κυπαρισσόμηλου που ευνοεί την ευκολότερη αποβολή των ούρων, εκχύλισμα μαϊντανού, μαζί με βιοφλαβονοειδή κίτρου και βιταμίνη C για αντιοξειδωτική προστασία.  
Που βοηθάΑ Ιδανικό για την πρόληψη και προστασία από τις επαναλαμβανόμενες μολύνσεις και κυστίτιδα καθώς εμποδίζει με φυσικό τρόπο την εξάπλωση της λοίμωξης.  
       
              ΑQUAFLOW
Τι είναι: Πρόκειται για το πλέον φυτικό διουρητικό.
Που βοηθά: Η ισορροπημένη σύνθεσή του από εκχυλίσματα βοτάνων βοηθά στην αποβολή των τοξινών και των επιπλέον υγρών από τον οργανισμό, δρώντας ενάντια στην κατακράτηση (detox formula).

Απολαύστε λοιπόν ξέγνοιαστες διακοπές! 
Προστατευτείτε από τις λοιμώξεις του ουροποιητικού και τις φλεγμονές που αυτές προκαλούν (όπως οι κυστίτιδες) με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζουν τις ιδιότητες του Cranberry - ένα βότανο θησαυρός που έχει συνδεθεί με την υγεία του ουροποιητικού- με αυτές της βιταμίνης C και των προβιοτικών που προάγουν την υγεία του ουροποιητικού και του εντερικού συστήματος. Είναι γνωστό εξάλλου, ειδικά εάν είστε τακτικοί αναγνώστε του pharm16.gr/blog ότι τα προβιοτικά αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο του οργανισμού.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν  μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.

 https://www.pharm16.gr/blog/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%89-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BE%CE%B7.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .