Τετάρτη, Ιουλίου 13

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα καταθέτει το υπόμνημα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

ΡΟΥΛΑ

Σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αναμένεται να παραδώσει στα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που διενεργούν όλη την έρευνα, το υπόμνημα – το οποίο θα είναι πολυσέλιδο- με τις έγγραφες εξηγήσεις της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που θεωρείται ως η μοναδική υπεύθυνη για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας αλλά και της 6 μηνών Ίριδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή που έχει έως τώρα και θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση- οποιαδήποτε συμμετοχή της, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να στραφεί εναντίον των παιδιών της και ότι κατέληξαν από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, -τουλάχιστον όσον αφορά την Μαλένα- θα δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι η ίδια είχε καταθέσει έγγραφη μηνυτήρια αναφορά όπου ζητούσε να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών θα κρίνουν αν οι εξηγήσεις της 33χρονης μέσω του υπομνήματος, καλύπτουν τα ερωτήματα τους και θα αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί της κατάθεση στη Δικαιοσύνη που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα ασκήσει σε βάρος της νέες διώξεις.

Η ίδια μέχρι την τελευταία στιγμή, βρισκόταν σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, που την επισκέφθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται μετά την προφυλάκιση της, για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .