Τετάρτη, Ιουλίου 13

“Ντροπη σας ξεφτύλες. Εχετε παιδιά κι αφηνετε ενα βιαστη παιδιων ελεύθερο”.Γιουχα στην πρόεδρο του δικαστηρίου για τον Λιγνάδη

λιγναδης

Ελεύθερος, παρά τα 12 χρόνια κάθειρξης, που του επέβαλλε το ΜΟΔ γιά δύο βιασμούς ανηλικων, ο Δημήτρης Λιγναδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς ορους.

Με οριακή πλειοψηφία 4-3, η πλάστιγγα  εγειρε υπερ της Προέδρου του δικαστηριου, που μαζί με μία συνεδρο και δυο ενόρκους, ψηφισαν την αναστολή της ποινής του Δηνήτρη  Λιγναδη, που πλέον θα αφεθεί ελεύθερος.

Μειοψηφισαν οι δύο ένορκοι και ενας σύνεδρος, που έκριναν οτι, έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή.

Το δικαστηριο του επέβαλε εμφάνιση τρεις φορες το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, εγγύηση 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξοδου από τη χωρα.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο ακροατηριο, μετά την απόφαση να αφεθει ελευθερος ο σκηνοθετης.

Συγκεντρωμένο πληθος απευθυνόμενο στην Πρόεδρου του δικαστηριου φώναζε “Ντροπη σας ξεφτύλες. Εχετε παιδιά κι αφηνετε ενα βιαστη παιδιων ελεύθερο”.

dikografies.blogspot.com

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%84%cf%8d%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%95%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .