Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Λιποθύμησε από ναρκωτικά και ποτό! Σύζυγος κορυφαίου υπουργού πήγε την Κυριακή τα ξημερώματα σε ιδιωτική κλινική συνοδευόμενη από τον εραστή της


Του Άρη Σπίνου
Η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα πρέπει να το προσεγγίζουμε με ευαισθησία και τρυφερότητα. Είναι δικαίωμα του καθενός να πίνει ότι θέλει εάν δεν ενοχλεί τον άλλον.

Στην προκειμένη περίπτωση οι πρωταγωνιστές μας είναι 2. Την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ στο σπίτι γνωστού υπουργού, πέριξ σημαντικών αρχαιοτήτων, είχε στρωθεί ένα καρεδάκι. Γύρω στις 12:30 η παρέα διαλύθηκε και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Ο σύζυγος έλειπε αφού είναι γνωστό ότι δεν μένει με την κυρία του και ουσιαστικά έχουν χωρίσει. Ως "αντικαταστάτης" του είναι ένας βουλευτής όχι και ιδιαίτερα ψηλός. Ήταν και αυτός στο τραπέζι. 

Τα ξημερώματα της Κυριακής ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα σταμάτησε μπροστά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο που βρίσκεται πέριξ ένδοξου σταδίου και σε κωματώδη κατάσταση ο οδηγός κουβαλούσε στα χέρια μια γυναίκα. 

Λίγοι γνώρισαν τον βουλευτή και κανένας την κυρία. Όταν έγιναν οι εξετάσεις το αποτέλεσμα έδειξε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ποτού με ναρκωτικές ουσίες. Όλα γράφτηκαν σε βιβλία συμβάντων. Δεν ξέρω αν ο σύζυγος ενημερώθηκε από τον αντικαταστάτη του για το συμβάν. 
Το βέβαιο είναι και αυτό μπορώ να το υπογράψω ότι η κυρία υπουργού σήμερα είναι στο σπίτι της.  

 https://www.epixirimatias.gr/2022/06/blog-post_48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.