Κυριακή, Ιουλίου 31

Δολοφονία εν μέση οδώ στην Αγία Βαρβάρα

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ

Δολοφονία εν μέση οδώ στην Αγία Βαρβάρα

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας ο οποίος πυροβολήθηκε στην Αγία Βαρβάρα,  

Το θύμα πυροβολήθηκε από άγνωστο στη μέση του δρόμου, στην οδό Μακρυγιάννη 9. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν αναφορά για συμβόλαιο θανάτου που έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προκύπτει ότι το θύμα βρισκόταν με άλλα τρία άτομα σε σπίτι της περιοχής. Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους και βγήκαν όλοι μαζί στο δρόμο, όπου το θύμα

δέχτηκε τις φονικές σφαίρες πυροβόλου όπλου. Τα υπόλοιπα τρία άτομα εξαφανίστηκαν. 

Το θύμα εντόπισαν λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκεί κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνα για το αιματηρό περιστατικό.

Λίγες μέρες νωρίτερα, το θύμα, το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους που φέρεται να τον είχαν ξυλοκοπήσει. Επιπλέον, λίγο καιρό πριν, μέλη συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή είχαν σοβαρή συμπλοκή.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .