Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Οριάνα Πέπερ: Νεκρή η μαθητευόμενη πιλότος μετά από τσίμπημα κουνουπιού

Η Οριάνα Πέπερ τσιμπήθηκε από το έντομο, ενώ βρισκόταν στην Αμβέρσα τον Ιούλιο του 2021 και υπέστη μόλυνση που μεταφέρθηκε στον εγκέφαλό της, σύμφωνα με το BBC.

Η 21χρονη πήγε στα επείγοντα, αφού το τσίμπημα κοντά στο δεξί της μάτι εμφανίστηκε πρησμένο και μολυσμένο, σύμφωνα με δικαστική έρευνα. Έλαβε αντιβιοτικά, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο φίλος της, αφού κατέρρευσε.

Μαθητευόμενη πιλότος πεθαίνει μετά από τσίμπημα κουνουπιού
Πέθανε στις 12 Ιουλίου 2021, πέντε ημέρες μετά το τσίμπημα. Ο Nigel Parsley, ανώτερος ιατροδικαστής του Suffolk, δήλωσε ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοια περίπτωση. «Πρόκειται για μια τραγωδία, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε σαφώς μια υπέροχη καριέρα και ζωή μπροστά της». Το BBC ανέφερε ότι η Πέπερ είχε περάσει εύκολα τις θεωρητικές εξετάσεις της στην EasyJet και στη συνέχεια πήγε στο Βέλγιο για να ξεκινήσει περαιτέρω εκπαίδευση.
 pronews.gr

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε ότι η κόρη του λάτρευε να πετάει μαζί του και με τον αδελφό της, ο οποίος ήταν, επίσης, εκπαιδευόμενος πιλότος. «Είχε γνωρίσει κάποιον που αγαπούσε, εκπαιδευόταν για να γίνει πιλότος και εκπλήρωνε τα όνειρά της», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.