Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Η Δανάη Μπάρκα περιγράφει τον ιδανικό άνδρα αν και δεν ερωτεύεται εύκολα

Δανάη Μπάρκα

"Το φλερτ είναι ζωή" ομολογεί η Δανάη Μπάρκα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου με αφορμή το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες ενώ περιέγραψε και τον ιδανικό για εκείνη σύντροφο!

 

Σε φλερτάρουν οι άνδρες περισσότερο ή λιγότερο τώρα, που εκτίθεσαι πιο πολύ λόγω τηλεόρασης;

Νομίζω περισσότερο, αλλά γενικά το φλερτ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα καβούκια μας, πιο φοβισμένοι, πιο προβληματισμένοι με όλα αυτά που ζούμε. Έχουν έρθει και τα πάνω κάτω, κυρίως στη γενιά μου. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι όμορφο. Το φλερτ είναι ζωή.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Μεγάλο, όπως σε όλους. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε συχνά. Ενθουσιάζομαι αρκετές φορές και μετά τα εκλογικεύω. Θα ήθελα σε αυτό το κομμάτι να είμαι πιο χαλαρή…

Ο ιδανικός άνδρας πρέπει να έχει…

Χιούμορ, ευγένεια και καλή καρδιά. Θα ήθελα να είναι γενναιόδωρος, τρυφερός με τους ανθρώπους που αγαπάω και να υπάρχει κατανόηση σε σχέση με τη δουλειά και το πρόγραμμά μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.