Τρίτη, Ιουλίου 26

Ξεψύχησε ξαφνικά στον καναπέ του σπιτιού της στο Αίγιο και η Μαρίτα. Απέλπιδα προσπάθεια να συνδεθεί ο θάνατός της με συμβόλαιο της νύχτας

Οι δε συγγενείς που την αναζητούσαν από το Σάββατο άνοιξαν τη πόρτα με κλειδαρά

Xωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης και με την ίδια να ξεψυχά στον καναπέ του σπιτιού της στο Αίγιο, η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου εγκατέλειψε τα εγκόσμια με την κοινή γνώμη να αναρωτιέται εάν το νεαρό κορίτσι είχε κάνει το ασφαλές εμβόλιο της Pfizer ή της Moderna.
Την ίδια στιγμή λόγω του σάλου που έχει προκληθεί γίνεται προσπάθεια ο θάνατός της να αποδοθεί σε δήθεν συμβόλαιο στο χώρο της νύχτας λόγω και της δολοφονίας του πατέρα της, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν 11 χρόνια. Μόνο που οι συνθήκες δεν έχουν ουδεμία σχέση. Η Μαρίτα ξεψύχησε ξαφνικά στο καναπέ του σπιτιού της. Οι δε συγγενείς που την αναζητούσαν από το Σάββατο άνοιξαν τη πόρτα με κλειδαρά.

Τα τελευταία 14 χρόνια, η  Μαρίτα, μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Αγγελόπουλο, διατηρούσαν το γνωστό παραλιακό κατάστημα «Ανώνυμο» στον Λόγγο.

Η 43χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φιλίππου στο Αίγιο από οικείους της που την αναζήτησαν αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Οι οικογένειά της επικοινώνησε με την αστυνομία όπου άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν, εισήλθαν στον χώρο της λίγο πριν τις 11.00 και την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στον καναπέ.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα. Εκ πρώτης όψεως πάντως, δεν φαινόταν να έχει δεχθεί επίθεση, ενώ ο χώρος δεν παρουσιάζει σημάδια παραβίασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρίτα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.
Η οικογένειά της ανησύχησε όταν η άτυχη γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα κι αναγκάστηκαν να μπουν στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια κλειδαρά, όπου και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.
Οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να μάθουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της αγαπημένης τους Μαρίτας. Χιλιάδες συγγνείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μάταια παριμένουν να μάθουν τα πραγματικά αίτια της ξαφνικίτιδας που θερίζει στο δυτικό κόσμο.
Ο πατέρας της ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.
Ο μοναδικός άνθρωπος, τον οποίο λάτρευε κι ήταν το στήριγμα της μετά την απώλεια του πατέρα της ήταν ο αγαπημένος της αδερφός Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ο Αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημάδομαθηματικά .Είναι εκεί για να σε βοηθήσει, να σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι). Αλλά αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος είτε είναι μεγαλύτερος, ένα είναι βέβαιο:θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι από αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας».

Όμως μια στο τόσο θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες.Και τότε θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή-αν είσαι γνήσιο θηλυκό-μια οδυνηρή νυχιά… Για σένα , Γιώργο Αγγελόπουλε … Η ερωτευμένη πάντα μαζί σου , Μαρίτα Αγγελοπούλου» έγραφε στις αναρτήσεις της στο Facebook.

468B4974-8077-46B2-BC45-A6A40C481B38
https://kourdistoportocali.com/news-desk/xepsychise-xafnika-ston-kanape-toy-spitioy-tis-kai-i-marita-apelpida-prospatheia-na-syndethei-o-thanatos-tis-me-symvolaio-tis-nychtas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .