Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ρωσία: Αύξησε το πλαφόν στις εξαγωγές ηλιελαίου και αλεύρων από ηλιοτρόπια

Η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σπόρων ηλιοτρόπιου από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Ρωσία: Αύξησε το πλαφόν στις εξαγωγές ηλιελαίου και αλεύρων από ηλιοτρόπια

Η Ρωσία αύξησε το πλαφόν στις εξαγωγές ηλιελαίου και αλεύρων από ηλιοτρόπια όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, επικαλούμενη των ικανοποιητικό επίπεδο των ποσοτήτων που υπάρχουν στην εσωτερική αγορά.

Η Μόσχα απαγόρευσε τις εξαγωγές σπόρων ηλιοτρόπιου από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, επιβάλλοντας περιορισμούς στις εξαγωγές ηλιελαίου, προκειμένου να αποφύγει τις

ελλείψεις στη ρωσική αγορά, αλλά και να χαλαρώσει την άσκηση πίεσης στις τιμές της εσωτερικής αγοράς.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα, ότι το πλαφόν στις εξαγωγές ηλιελαίου αυξήθηκε κατά 400.000 τόνους από την προηγούμενη οροφή των 1,5 εκατομμυρίων τόνων, ενώ το όριο στις εξαγωγές αλεύρων από ηλιοτρόπια αυξήθηκε κατά 150.000 τόνους από το προηγούμενο πλαφόν των 700.000 τόνων.

Οι περιορισμοί εφαρμόζονται μέχρι την 31η Αυγούστου.

Η απόφαση για την χαλάρωση των περιορισμών ελήφθη, καθώς υπάρχουν ικανοποιητικές ποσότητες στην εσωτερική αγορά, όπως ανακοίνωσε η ρωσική κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι οι παραγωγοί θα επωφεληθούν από τις αυξημένες εξαγωγές.

.ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.