Πέμπτη, Ιουλίου 14

Προεκλογικά...και ξαφνικά για να χαϊδέψουν τα αυτιά των ψηφοφόρων, θυμήθηκαν τη Συμφωνία των Πρεσπών !

Προεκλογικά, για να χαϊδέψουν τα αυτιά των ψηφοφόρων, θυμήθηκαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ευρισκόμενος σε καθαρά προεκλογικό mood, κατά την περιοδεία του στη Φλώρινα, αίφνης, μετά από τέσσερα χρόνια θυμήθηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι αυτή.... δεν του αρέσει

Σε προεκλογικό mood, ο υπουργός Άμυνας «ξύπνησε» μετά από χρόνια και «θυμήθηκε» ότι υπάρχει και μια Συμφωνία των Πρεσπών που τώρα … δεν του αρέσει.

Άραγε, είχε εκφράσει ποτέ την «άποψή» του στον απελθόντα Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, για το θέμα, όταν αυτός μπαινόβγαινε στο υπουργείο Άμυνας, προκειμένου και να … διευθετήσει τις συμφωνίες για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και να πουλήσει αμερικανικά όπλα, πολλά από τα οποία είναι «σαβούρα» που αποσύρουν οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις; Διότι, ως γνωστόν, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν ο Τ.Πάιατ τη Συμφωνία των Πρεσπών εκθείαζε.

Τώρα, λοιπόν, πριν τις εκλογές(;), και προκειμένου να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων της ΝΔ, θυμήθηκε ο υπουργός να το παίξει «Κολοκοτρωναίος»;

Και ρώτησε, άραγε, τον πρωθυπουργό αν συμφωνεί, προτού ο ίδιος διατυπώσει τις «απόψεις» του περί ενταξιακής διαδικασίας των Σκοπίων στην ΕΕ και τα εμπόδια που ορθώνουν οι Βούλγαροι; ‘Η αυτή η κυβέρνηση είναι φάλτσα ορχήστρα χωρίς μαέστρο, όπου ο καθένας λέγει ό,τι θέλει;

Διότι άλλα μας λέγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίζεται να προωθεί την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ και υπέρ της γαλλικής πρότασης για επίλυση της διαφοράς Βουλγαρίας – Σκοπίων και άλλα λέγει ο Ν.Παναγιωτόπουλος.

Ο τελευταίος, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μέγα λάθος και όπως φαίνεται το γεγονός αυτό δημιουργεί προβλήματα στην ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ από ενστάσεις που διατυπώνουν οι Βούλγαροι».

Ας συντονιστούν μεταξύ τους στην κυβέρνηση, διότι άλλα λένε έξω και άλλα μέσα. Άλλα στον εκάστοτε Αμερικανό πρέσβη και άλλα στον λαουτζίκο, τον οποίο έχουν τρελάνει με τις κωλοτούμπες τους στο «Μακεδονικό» από το 2018 μέχρι σήμερα.

Κατά τα λοιπά, η βροχή (προεκλογικών) τελετών, συνοδεία πάμπολλων διαφημιστικών φωτογραφιών από το γραφείο του υπουργού Άμυνας, να βρίσκεται δίπλα από την  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως σε σημερινή ορκωμοσία, κ.ο.κ., μαζί με την στρατιωτική ηγεσία, που δεν χάνει ευκαιρία για προβολή, καλά κρατούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .