Πέμπτη, Ιουλίου 14

Καίτη Γαρμπή: «Μετά από αυτή την απόφαση τα θύματα θα κλείσουν για πάντα το στόμα τους»

Η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε θλίψη, απογοήτευση και θυμό σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας. Πρόσωπα της εγχώριας showbiz έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της συγκεκριμένης απόφασης και με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζουν την άποψή τους.

Η Καίτη Γαρμπή μπορεί γενικότερα να κρατάει χαμηλούς τόνους, ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που έχει σχολιάσει δημόσια θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Έτσι, λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μείνει σιωπηλή για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του δικαστηρίου, η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, σημειώνοντας:

«Ναι μεν, η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #metoo. Αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά από αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».


 https://www.faysbook.gr/celebrity-news/keti-garmpi-meta-apo-afti-tin-apofasi-ta-thimata-tha-klisoun-gia-panta-to-stoma-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .