Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Καίτη Γαρμπή: «Μετά από αυτή την απόφαση τα θύματα θα κλείσουν για πάντα το στόμα τους»

Η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε θλίψη, απογοήτευση και θυμό σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας. Πρόσωπα της εγχώριας showbiz έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της συγκεκριμένης απόφασης και με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζουν την άποψή τους.

Η Καίτη Γαρμπή μπορεί γενικότερα να κρατάει χαμηλούς τόνους, ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που έχει σχολιάσει δημόσια θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Έτσι, λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μείνει σιωπηλή για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του δικαστηρίου, η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, σημειώνοντας:

«Ναι μεν, η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #metoo. Αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά από αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».


 https://www.faysbook.gr/celebrity-news/keti-garmpi-meta-apo-afti-tin-apofasi-ta-thimata-tha-klisoun-gia-panta-to-stoma-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.