Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Χορτάσαμε από λόγια!

Αναλαμβάνουμε δράση γιατί οι εποχές είναι κρίσιμες. Η ακρίβεια χτυπά πρώτους εμάς, όσο οι πολιτικοί αδρανούν και κάνουν όμορφες δηλώσεις.

Χρειαζόμαστε άμεσα μέτρα για να έχουμε όλοι οι πολίτες πρόσβαση σε επαρκή, υγιεινή τροφή σε προσιτές τιμές, που θα μας ανακουφίσουν την τσέπη και θα μας γλιτώσουν από μερικές από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.
 


Γι’ αυτό, ζητάμε μαζί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να κάνει τη δουλειά του και να προχωρήσει σε επείγουσες αλλαγές στην ελληνική γεωργία. Ειδικά τώρα, εν μέσω μίας ακόμα κρίσης, με τις τιμές των προϊόντων να μην σταματούν την εξωφρενική τους άνοδο, πρέπει να μπει ένα φρένο. Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας!


 

Πρόσφατα, πήγαμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και παραδώσαμε μία καρτ ποστάλ στον Υπουργό, “ευχαριστώντας” τον για την αδιαφορία του σχετικά με την επισιτιστική κρίση και τις τιμές των τροφίμων.
 


Εκτός από την υπογραφή σου, έχεις τη δύναμη να μας βοηθήσεις να πιέσουμε ακόμα περισσότερο: στείλε και εσύ την καρτ ποστάλ με email στον Υπουργό και ζήτα του να φροντίσει άμεσα για την τροφή μας.
 

Πάτησε εδώ!

 https://act.greenpeace.org/page/107691/petition/1?ea.tracking.id=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.