Παρασκευή, Ιουλίου 8

Νέα βόμβα από τον καθηγητή Jeffrey Sachs ο οποίος υποστηρίζει ότι ο COVID-19 προήλθε από αμερικανικά εργαστήρια. Στο Ισραήλ γονείς και υπουργείο Yγείας γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID!

Βreaking news

-Οποιοσδήποτε κάτω των 30 ετών θα πρέπει να αποφύγει τα εμβόλια για τον COVID σαν τη φωτιά!

Οι εξελίξεις αρχίζουν πλέον να γίνονται ραγδαίες στο μέτωπο της προέλευσης τους ιού και του ρόλου των εμβολίων καθώς ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Jeffrey Sachs με νέες δηλώσεις του όχι μόνο υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακός αλλά θεωρεί βέβαιο ότι είναι δυτικής (αμερικανικής) προέλευσης!

Βy Team

Στο μεταξύ ο υπέροχος λαός του Ισραήλ και οι πολιτικοί του οι οποίοι αρχικά είχαν αναδείξει το εμβόλιο της Pfizer ως totem κατά του εργαστηριακού COVID-19 (όπως πλέον όλο και περισσότερες ενδείξεις συμφωνούν) έχουν αρχίσει πλέον να δείχνουν ανοιχτά τις επιφυλάξεις τους.

Έτσι-σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Amy Spiro στους The Times of Israel, ενώ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας Nachman Ash έδωσε την τελική έγκριση για τη χορήγηση του εμβολίου COVID-19 σε παιδιά κάτω των 5 ετών στο Ισραήλ, αλλά σταμάτησε να συστήνει πλήρως το εμβόλιο σε γονείς παιδιών υψηλού κινδύνου.

Σύμφωνα με επιστολή που έγραψε ο Ash την Παρασκευή και δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη, ο διευθυντής του υπουργείου ενέκρινε τη χορήγηση των εμβολίων Pfizer ή Moderna σε παιδιά ηλικίας μεταξύ έξι μηνών και 5 ετών. Αυτή η απόφαση, ωστόσο, ήταν ελαφρώς κατώτερη από τη σύσταση την περασμένη εβδομάδα της πλειοψηφίας των μελών της συμβουλευτικής επιτροπής του υπουργείου —το 58%— που πίστευε ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να συνιστώνται σε μωρά και νήπια υψηλού κινδύνου, καθώς και σε οποιονδήποτε αυτή η ηλικιακή ομάδα.

Ο Ash έγραψε ότι πήρε την απόφασή του αφού εξέτασε όλα τα σχετικά υλικά, «συμβουλεύτηκε όλους τους σχετικούς επαγγελματίες και στάθμισε το θέμα με τη μέγιστη ειλικρίνεια».

Η ισραηλινή απόφαση έρχεται αρκετές εβδομάδες αφότου οι Αμερικανοί υγειονομικοί αξιωματούχοι ενέκριναν το εμβόλιο για την ίδια ηλικιακή κατηγορία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Ισραήλ πρέπει τώρα να αγοράσει τις δόσεις των εμβολίων COVID που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρά παιδιά. Η ακριβής ημερομηνία για την κυκλοφορία στο Ισραήλ θα εξαρτηθεί από το πότε θα φτάσουν αυτές οι δόσεις στη χώρα.

Η δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech για παιδιά – το εμβόλιο που χρησιμοποιείται ευρέως στο Ισραήλ – είναι το ένα δέκατο της δόσης των ενηλίκων και χρειάζονται τρία εμβόλια. Τα δύο πρώτα χορηγούνται με διαφορά τριών εβδομάδων και το τρίτο τουλάχιστον δύο μήνες αργότερα.

Σε μια συνέντευξη στο Channel 12 του Ισραήλ τον περασμένο μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, υποστήριξε την απόφαση του FDA των ΗΠΑ, λέγοντας ότι «θα έδινε το εμβόλιο τώρα» στο μικρό παιδί του αν είχε. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ είχαν περάσει 6 μήνες κυκλοφορίας του εμβολίου της εταιρίας του ο ίδιος δεν το είχε κάνει με την δικαιολογία ότι είναι 59 ετών, υγιής και δεν εργάζεται σε επάγγελμα πρώτης γραμμής! Είπε μάλιστα ότι δεν ήθελε να πάρει τη σειρά κάποιου άλλου. Η εταιρία του επίσης σε συνεργασία με τον FDA ζήτησαν να παραμείνουν για 95 χρόνια σε εμπάργκο τα 400.000 έγγραφα της αδειοδότησης του εμβολίου της εταιρίας του!

Ωστόσο, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι το ενδιαφέρον για τα εμβόλια κατά του COVID για βρέφη και νήπια αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλό στο Ισραήλ.

Από την Τρίτη, λιγότερο από το 18% όλων των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών στο Ισραήλ έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID και μόνο το 25% έχει λάβει μία δόση.

Οι αντι-εμβολιακοί στο Ισραήλ έχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους κατά της χορήγησης εμβολίων για τον COVID σε παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της διαδήλωσης έξω από τα σχολεία όπου γίνονταν τα εμβόλια και απειλώντας αξιωματούχους δημόσιας υγείας για το θέμα.

Ο πρώην MK Likud Moshe Feiglin (photo) – ένας γνωστός ακτιβιστής κατά του εμβολιασμού που ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες προκριματικές εκλογές του κόμματος – είπε στο ραδιόφωνο την Τρίτη το πρωί ότι οποιοσδήποτε κάτω των 30 ετών θα πρέπει να «αποφύγει τα εμβόλια για τον COVID σαν τη φωτιά».

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε μια καυστική απάντηση στα σχόλια του Feiglin, κατηγορώντας τα ως «ανοησίες» και απορρίπτοντάς τον ως άτομο που «δεν κατανοεί το θέμα». Το υπουργείο είπε ότι η σύσταση του πρώην MK έρχεται «σε αντίθεση με όλη την επαγγελματική βιβλιογραφία και τις διεθνείς μελέτες σχετικά με το θέμα και με την καθοδήγηση επίσημων επαγγελματικών φορέων στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο».

Όμως η πρόσφατα αξιολογηθείσα μελέτη, με επικεφαλής την Clalit Healthcare Services – έναν από τους τέσσερις παρόχους υγειονομικής περίθαλψης του Ισραήλ – συνέκρινε τα αρχεία COVID 94.728 εμβολιασμένων με Pfizer παιδιών 5-11 ετών και τον ίδιο αριθμό μη εμβολιασμένων παιδιών. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων μετά την έναρξη της δεύτερης δόσης των παιδιών, είχαν 51% προστασία έναντι της μόλυνσης και 48% προστασία από μόλυνση με συμπτώματα.

Στο μεταξύ μία νέα, διευκρινιστική δήλωση-αναφορά του διάσημου Αμερικανού οικονομολόγου Jeffrey Sachs, ο οποίος ηγήθηκε μιας διετούς έρευνας για την προέλευση της πανδημίας και η οποία δημοσιεύτηκε στη βρετανική Daily Mail, πυροδοτεί νέες συζητήσεις για την πραγματική προέλευση της covid-19. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Covid διέρρευσε από εργαστήριο στην Αμερική και όχι από την Κίνα και προσέθεσε ότι είναι «αρκετά πεπεισμένος» ότι ο ιός ήταν αποτέλεσμα «βιοτεχνολογίας των εργαστηρίων των ΗΠΑ».

Πρόκειται για μία δήλωση που ενισχύει την άποψη που υποστηρίζει καιρό τώρα και το Κουρδιστό Πορτοκάλι, ότι δηλαδή ο Sars-Cov-2 είναι χειραγωγημένος εργαστηριακά, ενώ απομένει να αποδειχθεί αν ξεχύθηκε στην ανθρωπότητα από ατύχημα ή εσκεμμένα.

Ο καθηγητής Sachs, ο οποίος έχει αναδειχθεί δύο φορές σε έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο του περιοδικού Time, παραδέχτηκε πάντως ότι «δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα». «Αλλά υπάρχουν αρκετά στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν και δεν διερευνάται η υπόθεση ούτε στις ΗΠΑ, ούτε πουθενά». Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι για κάποιους λόγους, αυτοί [οι Αμερικανοί αξιωματούχοι] δεν θέλουν να κοιτάξουν ενδελεχώς κάτω από το χαλί».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι σαφές εάν ο καθηγητής Sachs πιστεύει ότι η Covid έχει «καθαρή» προέλευση από τις ΗΠΑ ή προήλθε από μια συνεργασία μεταξύ Αμερικανών και Κινέζων επιστημόνων στο εργαστήριο της Wuhan.

Ο Sachs ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής του επιστημονικού περιοδικού Lancet για την Covid-19, που δημιουργήθηκε στην αρχή της πανδημίας για να βοηθήσει το κυβερνητικό έργο και να ελέγξει τις απαντήσεις από τις έρευνες. Επόπτευε μια ομάδα εργασίας 12 ατόμων που ερευνούσε την προέλευση της Covid, η οποία κατέβασε ρολά τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν αποδείχθηκε ότι είχε οικονομικούς δεσμούς με το εργαστήριο βιοτεχνολογίας της Wuhan.

Ο διάσημος οικονομολόγος έχει πει στο παρελθόν ότι πιστεύει πως η πανδημία ήταν αποτέλεσμα πειραμάτων που έγιναν μεταξύ Κινέζων και Αμερικανών επιστημόνων.

Μιλώντας σε ένα συνέδριο στις 15 Ιουνίου, ο καθηγητής Sachs είπε: «Θα προσθέσω μια προκλητική δήλωση, μπορεί να σας σοκάρει ή να μην σας σοκάρει, μπορείτε να πείτε “το ξέρω ήδη”.

Προήδρευα μιας επιτροπής για το Lancet για δύο χρόνια σχετικά με την Covid. Είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι προέκυψε από τη βιοτεχνολογία των εργαστηρίων των ΗΠΑ -όχι από τη φύση, κάτι που αναφέρω μετά από δύο χρόνια εντατικής εργασίας πάνω σε αυτό. Οπότε, είναι μια γκάφα κατά την άποψή μου —βιοτεχνολογίας— όχι ατύχημα ή φυσική διάχυση».

https://kourdistoportocali.com/news-desk/nea-vomva-apo-ton-kathigiti-jeffrey-sachs-o-opoios-ypostirizei-oti-o-covid-19-proilthe-apo-amerikanika-ergastiria-sto-israil-goneis-kai-ypoyrgeio-ygeias-gyrnane-ti-plati-sta-emvolia-covid/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .