Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Φυσικά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση που δεν θα αποκαλυφθούν.

Χωρίς κατοίκων περιορισμό και κάποιο βραχιόλι στο πόδι. Απλά ελεύθερος, για να μας δείξουν ξανά ποιοι κάνουν κουμάντο στη χώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Για έξυπνους λύτες. Ποιόν κρατάει στο χέρι ο παιδεραστής Λιγνάδης και αφέθηκε ελεύθερος;;;;;;;
 
Φαντάσου τι ξέρει και από που τους κρατάει ( τους περισσότερους). Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι η Μενδώνη είναι ο άνθρωπος του Βαρδινογιάννη στη κυβέρνηση. Έχει πάρει με τη viva όλα τα θεάματα και όλες τις επιδοτήσεις / για το πολιτισμό. Και μετά μου λέτε δεν είναι μπλεγμένα μεγάλα ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών, πιλότων, μαφιόζων, δικαστών, δημοσιογράφων, κτλ. Όλα συνδέονται.
 
Οι μισοί και παραπάνω ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας μπλεγμένοι είναι.
Χωρίς κατοίκων περιορισμό και κάποιο βραχιόλι στο πόδι. Απλά ελεύθερος, για να μας δείξουν ξανά ποιοι κάνουν κουμάντο στη χώρα. Φυσικά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση που δεν θα αποκαλυφθούν.
 
Αν σκεφτούμε ότι είχε δράση τουλάχιστον από το 1984 που εντοπίζεται χρονικά να έγινε μια πρώτη καταγγελία που την κουκούλωσαν όπως-όπως, βάλτε με το μυαλό σας πόσους βιασμούς διέπραξε σε 30 και πλέον χρόνια, κακουργήματα για τα οποία δε θα μάθουμε τίποτα ποτέ.

 https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/07/blog-post_27.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.