Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ο Μανούσος Μανουσάκης κατήγγειλε ότι άγνωστοι έκλεψαν το φορτηγό με όλα τα μηχανήματα για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Ο Μανούσος Μανουσάκης κατήγγειλε ότι άγνωστοι έκλεψαν το φορτηγό με όλα τα μηχανήματα για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, κατήγγειλε πως άγνωστοι έκλεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 25/7 στο σημείο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» στην Ξάνθη,το φορτηγό με όλα τα μηχανήματα για την παραγωγή.

«Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Η ζωή είναι μπροστά μας. Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης προχώρησε σε μία δημόσια έκκληση στον αέρα της εκπομπής του Open. «Θα ήθελα να καλέσω οποιονδήποτε στη Ξάνθη έχει δει ένα μεγάλο άσπρο φορτηγό, το οποίο γράφει με μεγάλα γράμματα “Άγιος Εφραίμ” και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447, που εκλάπη μπροστά από το ξενοδοχείο μας, θα αμειφθεί».


 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.