Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ο Θωμάς, το αρκουδάκι που βρέθηκε ορφανό στη Φλώρινα, μεγάλωσε και κλέβει την παράσταση τρώγοντας κεράσια

(Video Capture)(Video Capture)

Τον περασμένο Μάιο έγινε viral το μικρό αρκουδάκι που, σε ηλικία τριών μηνών, βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σε περιοχή της Φλώρινας. Το αρκουδάκι ονομάστηκε Θωμάς και σώθηκε έπειτα από κινητοποίηση κατοίκων του Πολυπόταμου Φλώρινας, που ειδοποίησαν την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του Αρκτούρου. Έχασε τη μαμά του για άγνωστους λόγους και περιπλανήθηκε μόνος για τουλάχιστον 2-3 ημέρες σε μία ηλικία που η επιβίωσή του εξαρτάται άμεσα από το μητρικό γάλα, καθώς είναι η κύρια τροφή του, αλλά αυτός κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας καρπούς και χόρτα.

 Τις τελευταίες ώρες, ο Θωμάς έχει και πάλι κλέψει την παράσταση καθώς ο Αρκτούρος ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο με τον αγαπημένο αρκούδο, που πλέον είναι πέντε μηνών, να απολαμβάνει τα κεράσια του. Ο Θωμάς είναι το ίδιο χαριτωμένος, μεγαλύτερος και υγιής και ενταγμένος στο πρόγραμμα περίθαλψης και επανένταξης του Αρκτούρου, με σκοπό την επιστροφή του στο φυσικό περιβάλλον σε μερικούς μήνες.

Δείτε το βίντεο


 ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.